hamileler Allah askina yardim edin dusuk mu yerlesme mi :(((

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Adetim 5 gun oldu geceli adetten 1gun once hcg 5 cikti doktor haftaya tekrarlayalim demisti. Goguslerim sisti ve kasigim sertlesmisti. Rahmimde kalinlasmis doktor gebelik baslangici demisti. Simdi otururken kasiklarimla karnima agri girdi. Lavaboya gittim coook acik silik pembe bi akinti geldi. Yarim saat sonra baktim kahverengi azicik bisey gelmis. Korkudan agliyorum esimi bekliyorum doktora gitmek icin. Yerleseme kanamasi yasayanlar adet hibi kasik ve karniniz agridi mi. Bu sekilde mi oldu. Allah askina cevap verin dua edin dusuk olmasin 2 yildir bekliyorum ben onu :(((

Canim hic yasamadim en baslarda akinti o yuzden ne desem olmaz ama agrim oluyordu adet olacakmis gibi. senin icin dua edebilirim ancak rabbim hayirlisini nasip etsin :(

Adetim 5 gun oldu geceli adetten 1gun once hcg 5 cikti doktor haftaya tekrarlayalim demisti. Goguslerim sisti ve kasigim sertlesmisti. Rahmimde kalinlasmis doktor gebelik baslangici demisti. Simdi otururken kasiklarimla karnima agri girdi. Lavaboya gittim coook acik silik pembe bi akinti geldi. Yarim saat sonra baktim kahverengi azicik bisey gelmis. Korkudan agliyorum esimi bekliyorum doktora gitmek icin. Yerleseme kanamasi yasayanlar adet hibi kasik ve karniniz agridi mi. Bu sekilde mi oldu. Allah askina cevap verin dua edin dusuk olmasin 2 yildir bekliyorum ben onu :KK43:((

Cnm düsük tehliken olabilir hamileysen benimde kahverengi lekelenmem olmustu dr a gittigmde dusuk tehliken war dedi tabi asiri sanciyi saymiyorum igne werdi progestan cok sukur 5. Ayimizdayiz dr a gitmeyi ihmal etme

Adetim 5 gun oldu geceli adetten 1gun once hcg 5 cikti doktor haftaya tekrarlayalim demisti. Goguslerim sisti ve kasigim sertlesmisti. Rahmimde kalinlasmis doktor gebelik baslangici demisti. Simdi otururken kasiklarimla karnima agri girdi. Lavaboya gittim coook acik silik pembe bi akinti geldi. Yarim saat sonra baktim kahverengi azicik bisey gelmis. Korkudan agliyorum esimi bekliyorum doktora gitmek icin. Yerleseme kanamasi yasayanlar adet hibi kasik ve karniniz agridi mi. Bu sekilde mi oldu. Allah askina cevap verin dua edin dusuk olmasin 2 yildir bekliyorum ben onu :KK43:((
Canım gittin mi doktora

Benimde adetim 1 gün geçince evde test yapmıştım pozitifti ve yaklaşık 1 hafta kasık ağrısı çekmiştim çok az kahverengi akıntı gelmişti panik yapma Dr A git hayırlısıyla ii haberler al canım

Bende de oldu canım doktora gittim progestan verdi ve yatacaksın dedi. Sadece tuvalete gitmek için yerinden kalk dedi. Dediklerini uyguladım ve şimdi uzun süredir hiç kanamam olmadı. Üç ayımın dolmasını bekliyorum. Endişelenme. Bol bol yat dinlen ama mutlaka doktora git ve dediklerini uygula. Sorun olmaz. Geçmiş olsun. Bebeğin de hayırlı olsun...

Back
X