Hamileler bakabilir mı nolur

Bebisim0404

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
91
31
3
45
15 haftalık hamileyim karnımın tam altında damar atan yerde yani göbek deligimin dört beş parmak altında ağrı var sanki damar attikca ağrı oluyor korkuyorum böyle bişey yaşayan var mi

Evet agri hep olacak rahim buyuyor. Rahim baglari geriliyor normal. Cok korkuyosan doktoruna sor ama oda normal der

korkmayın ağrılar oluyor, bana da zaman zaman değişik ağrılar saplanıyor hemen uzanıyorum dinleniyorum. çok endişe içindeyseniz mutlaka doktorunuza danışın

Canım bilemiyorum tam ama idrar yolları enfeksiyonu da olabilir zonklama gibiyse bi test yaptır istersen aklında soru kalmasin

Canım bilemiyorum tam ama idrar yolları enfeksiyonu da olabilir zonklama gibiyse bi test yaptır istersen aklında soru kalmasin
Doktor idrar yolu enfeksiyonu var ama çok değil bol su iç demişti ya bişey olur mu ya keşke ilaç isteseydim offff haftaya gidicem Allah'ım sen koru

Bendede olmuştu 1 gün sonra geçti şimdi başka yerlerime ağrı giriyor yani o ağrın bitse bile yenisi mutlaka geliyor hamilelik böyle bişey demekki

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir tahlil yaptir bu istersen ağrılar normal aslinda çok huzursuzsan bidoktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…