Hamileler bakabilir mi

Graphcgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
65
17
3
27
Merhaba arkadaşlar ikili test için belirli bir ücret alıyorlar mı devlette ve özelde bilgisi olan yazabilir mi

Ben medicanada 200tl ye yaptırdım. Allah aşkına yaptırmayın şu illleti. 2lisi, 3lüsü, 4lüsü, azıcık üzerine koyup genetik test yaptırın, kafanız rahat etsin. Bu testler %65 yakalıyor, genetikler %95. %100 olan da bebeği riske atan amniyosentez.
Aklım olsa bir daha asla ikili falan yaptırmam.

Merhaba ben 38 yaşındayım.Doktorum o testlerin bu yaştan sonra doğru sonuç vermediğini söyledi.Şu an 12 haftalık hamileyim.Genetik test yaptırdım.Kolumdan kan alındı.Sonuçlar yurt dışına gitti.Yüzde doksandokuz doğru çıkar dedi doktorum.Fiyatı pahalı 2500 tl civarı.Özel sağlık sigortası olanlara indirim var yalnızca.

Ben medicanada 200tl ye yaptırdım. Allah aşkına yaptırmayın şu illleti. 2lisi, 3lüsü, 4lüsü, azıcık üzerine koyup genetik test yaptırın, kafanız rahat etsin. Bu testler %65 yakalıyor, genetikler %95. %100 olan da bebeği riske atan amniyosentez.
Aklım olsa bir daha asla ikili falan yaptırmam.
Haklısınız doğru sonuç vermesi çok az bi ihtimalmiş yaptırmasakta kötü birşey olacağını düşünmüyorum bakalım her devlet hastanesi yapıyor mu acaba randevu bulmakta sıkıntı

Merhaba ben 38 yaşındayım.Doktorum o testlerin bu yaştan sonra doğru sonuç vermediğini söyledi.Şu an 12 haftalık hamileyim.Genetik test yaptırdım.Kolumdan kan alındı.Sonuçlar yurt dışına gitti.Yüzde doksandokuz doğru çıkar dedi doktorum.Fiyatı pahalı 2500 tl civarı.Özel sağlık sigortası olanlara indirim var yalnızca.
Merhaba bende sizin gibi 12 haftalık hamileyim doğru söylüyorsunuz doğru sonuç vermesi kesin değil

Bende 34 yaşındayım. 2600tl ye nifty yaptırdım, 8. Gün çıktı sonucum.
Burdan bir arkadaşla mesajlaştık, 33 yaşında, değerleri benden kötüydü ama risksiz çıkmıştı ikilisi. Bir programa değerler giriliyor ve o bir istatistik çıkarıyor. Ayrıca testin yapıldığı laboratuvarda ya da programda sizin değerlerdeki örnek değerlerin fazla olması gerekiyor doğru istatistik çıkarabilmesi için.

Haklısınız doğru sonuç vermesi çok az bi ihtimalmiş yaptırmasakta kötü birşey olacağını düşünmüyorum bakalım her devlet hastanesi yapıyor mu acaba randevu bulmakta sıkıntı
Yaparlar tabi. Kanda hamilelik testi gibi gibi bişey ikili test. Önce burun kemiği oluştu mu diye bakıp, ense ölçümü alıyorlar. Sonra da kan veriyorsunuz.

Back
X