Hamileler bakabilir mi?

sarra13

Ahmet Arhan'ım <3 Annesinin minik oğlu<3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
2.952
2.273
48
35
Yaklaşık 6 haftalık hamileyim kasıklarım çok ağrıyor birden bu kadar bu haftalarda ağırması normal mi?endişeleniyorum baya bişey olduysa diye

İlk haftalar benimde adet sancısı gibi sancılarım oldu.bende sürekli endişeleyordum.kanama olmazsa korkma bence

Yaklaşık 6 haftalık hamileyim kasıklarım çok ağrıyor birden bu kadar bu haftalarda ağırması normal mi?endişeleniyorum baya bişey olduysa diye
Benimde o haftalarda cok fazla agrim oldu hatta adet ağrısı bile çektim doktora sorduğumda rahim genişliyor kanama ve dinlenince geçmeyen bir ağrı yoksa hiç korkma gecer demişti geçti de şükür. Arada kasık ve karın ağrısı oluyor o da rahim genişlemesi sebebi ile ... ama doktora görünmekte fayda var kendini ihmal etme canım geçmiş olsun .. Rabbim bebisini sana bağışlasn

Bende de olmuştu, ben de korkmuştum ama normal. Ben daha tahlil yapmadan, yok hamile değilim adet sancım var, adet olacağım demiştim hatta :) Rahim genişliyor, ağrı bu yüzden. Ama tabi ki yine de en doğru bilgiyi doktorun kontrolde verecektir. Hayırlı olsun bebişin :KK66:

Bende de olmuştu, ben de korkmuştum ama normal. Ben daha tahlil yapmadan, yok hamile değilim adet sancım var, adet olacağım demiştim hatta :) Rahim genişliyor, ağrı bu yüzden. Ama tabi ki yine de en doğru bilgiyi doktorun kontrolde verecektir. Hayırlı olsun bebişin :KK66:

Teşekkür ederim

Evet arada oluyor.
Benim bugün oldu 8+6da. Kanama olursa doktora giderim dedim ama olmadı geçti gitti.
Doktorlar da kan yoksa sorun yok diyor.

Olabilir rahim duvarı kalınlaşıyor genişlemeye başlıyor. Rahme tutunan bir canlı var artık.
Kanama olmadığı sürece normal.

Kanamam Yok çok şükür ama bi kramplar olunca korktum endişe duydum Teşekkür ederim hepinize rahatladım biraz:)

Back
X