Hamileler bakabilirmiiii (kasik agrisi)

Kasık ağrım vardı bir de farklı belirti olarak kasıklara kramplar giriyodu çekiliyo gibi inşallah gebesindir 🙏

Benimde asiri gaz problemim vardi bu ay inan aklimda hamilelik vardi ama umitli degildim esime karnim agriyo dedigimde gulup yoksa varmi dediginde umitlenme olsa cikardi diyodum cok ısrar olunce elimdede 2 test olunca yaptim bi baktim coft cizgi ama cok silikti oda beni korkuttu ertesi gun doktora gittim gitmeden yeniden test yaptim koyulasma varmi diye bi baktim baya koyu cikti heralde benimki gec dollenme keseyi goremedim ama rahim duvarim kalinlasmis doktor guzel bisi dedi
Gaz sancısı ve kasık ağrısı ne zaman oldu canım ? Benim de bata bir hafta var gaz sancısı ve kasık ağrısı oluyor. Bir de hala deniyoruz denemeler de beyaz akıntı geldi🤔

Gaz sancısı ve kasık ağrısı ne zaman oldu canım ? Benim de bata bir hafta var gaz sancısı ve kasık ağrısı oluyor. Bir de hala deniyoruz denemeler de beyaz akıntı geldi🤔
Canım tam haturlamiyorum ama adetten bi hafta once basladi herhalde ve kasik agrisi adet sancisi gibi giriyodu beyaz akıntım asìri var baya hemde hala fevam ediyo ama adetin gecmeden test yapma bence

Canım tam haturlamiyorum ama adetten bi hafta once basladi herhalde ve kasik agrisi adet sancisi gibi giriyodu beyaz akıntım asìri var baya hemde hala fevam ediyo ama adetin gecmeden test yapma bence
Yok yapmıycam zaten ama ben bir düşük yaptım o zaman hamile kaldığımda da karnımda şişkinlik vardı o takıldı sadece aklıma. İlişki esnasında gelen beyaz akıntıyı da anlayamadım

Hamilelikte ki kasık ağrım her zamankinden farklı olarak. Sadece tek bir kasığımda ve devamlı olan bir ağrıydı. Orayı resmen oyuyordu. Orda belli bir aya kadar sabit kaldı.
Ağrınız ne kadar sürdü benim de aynı şekilde ağrıyor ölcemm

Yok yapmıycam zaten ama ben bir düşük yaptım o zaman hamile kaldığımda da karnımda şişkinlik vardı o takıldı sadece aklıma. İlişki esnasında gelen beyaz akıntıyı da anlayamadım
Iliski srasinda akintiyi bilmiyorum ama benim zaten surekli beyaz akintim oldugu icin bi anda bakiyorum akintim gelmis camasirimi degistiriyorum bakiyorum yine gelmis hissetmiyorum bile

Ağrınız ne kadar sürdü benim de aynı şekilde ağrıyor ölcemm

12 -13. Haftaya kadar sürdü. Mümkün olduğu kadar dinlenmeye bak. Ben işten gelince 1-2 saat o ağrıyı çekiyordum. Sonra geçiyordu. Hafta sonları devamlı uzandığım için o kadar olmuyordu. Ağrıyınca da herşey yolunda diyorsun çünkü başka türlü anlamıyorsun.

Gerçi 8-9 dan itibaren mide bulantıları gelince o ağrıyı unutuyorsun. Bitsin bu mide bulantıları diye gün sayıyorsun.

Hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah. Heyecanlı serüven başlamış.

12 -13. Haftaya kadar sürdü. Mümkün olduğu kadar dinlenmeye bak. Ben işten gelince 1-2 saat o ağrıyı çekiyordum. Sonra geçiyordu. Hafta sonları devamlı uzandığım için o kadar olmuyordu. Ağrıyınca da herşey yolunda diyorsun çünkü başka türlü anlamıyorsun.

Gerçi 8-9 dan itibaren mide bulantıları gelince o ağrıyı unutuyorsun. Bitsin bu mide bulantıları diye gün sayıyorsun.

Hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah. Heyecanlı serüven başlamış.
Benim mide bulantısı ve kusma zaten başladı😕

Degerimde 50 cikti carsamba kan vermeye gidicem artis varmi diye yarinda idrar testi yapicam koyulasma varmi diye. Bende dun ogrendim anneler gununde en buyuk suprizim oldu. Sakın korkma zaten ortalama bi insan 6 aydan sonra hamile kalirmis salikli bi gebelik yasarmis
Hayirli olsun canim bendede adetten 1 hafta once gogus sismesi agrim baslardi adet gunu basladi ve sislikten 1gun sonra yani adetin ikinci gunu adet olacakmisim gibi karin ve bel çevrem cok hafif rahatsız edecek kadar degil ama agrim oluyor adetin gecikmesinin 2 gunu test yaptim negatif cikti:( acaba sende adet sancisi oldumu ayrintili bilgi paylaşabilirmisin umut olsun yoksa herseferinde lavaboya kosuyrm adet oldum bakyrm kuru kafayi siyircam🙄

Hayirli olsun canim bendede adetten 1 hafta once gogus sismesi agrim baslardi adet gunu basladi ve sislikten 1gun sonra yani adetin ikinci gunu adet olacakmisim gibi karin ve bel çevrem cok hafif rahatsız edecek kadar degil ama agrim oluyor adetin gecikmesinin 2 gunu test yaptim negatif cikti:KK43: acaba sende adet sancisi oldumu ayrintili bilgi paylaşabilirmisin umut olsun yoksa herseferinde lavaboya kosuyrm adet oldum bakyrm kuru kafayi siyircam🙄
Canım benim zaten yumurtlamadan beri kasik agrim vardi ama benim gaz sancisi afedersin kabız sancısı gibi vardı zaten buda bi belirtiymis ama benim uzun suredir oldugu icin ben hic dusunmuyodum kesin hamile degilim dedim cunku 4. Gunu test yaptim negatifti. Sonra annemle esim israr edince 6. Gunu test yaptim ve pozitif cikti ama cok silikti 7. Gunu daha cok belliydi onun disinda goguslerim hasasti istahim acilmisti ve cok sersemlik unutkanlik vardi halada var unytkanlik

Back
X