Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adet belirtisi olarak bende sivilce çıkmaz hamilelik belirtileri de adet belirtisinden farksız olduğu için sivilce belirtisi kişiden kişiye değişir.Benim bütün belirtilerim adet belirtilerimle aynıydı hatta adet olmayı beklerken olmayınca test yaptım
adet belirtisi olarak bende sivilce çıkmaz hamilelik belirtileri de adet belirtisinden farksız olduğu için sivilce belirtisi kişiden kişiye değişir.Benim bütün belirtilerim adet belirtilerimle aynıydı hatta adet olmayı beklerken olmayınca test yaptım
Hamilelikten önce her adet dönemimde sivilce çıkardı ama hamileliğimden beri hiç çıkmıyor belki bünyeden bünyeye cildin yağlı olması vs ye göre değişiyordur inşallah hamilesindir
Cinsiyeti öğrenmediyseniz erkek olabilir 9-10 haftalıkken sivilce basmıştı beni araştırmıştım erkek bebek bi hormon salgılıyormuş o sivilceye neden oluyormus ben onun vesilesiyle öğrenmiştim
Cinsiyeti öğrenmediyseniz erkek olabilir 9-10 haftalıkken sivilce basmıştı beni araştırmıştım erkek bebek bi hormon salgılıyormuş o sivilceye neden oluyormus ben onun vesilesiyle öğrenmiştim