Hamileler buraya aklım çok karışık lütfen cvplarınızı bekliyorum 😨

Papatyam_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
76
23
88
26
Slm bayanlar 39+5gunluk gebeyim daha bir doğum işareti yok bebeğimin hareketleride azaldı sürekli kendini kasıyor karnıma ağrılar giriyor ve 9ay 4 gün olduk sizce bu normal mi son muayene de doktorum suyun normal olduğunu ve sadece bıraz hareketleri yavaş dedi 2 defa nst çektirdim sizce beklemeli miyim yoksa suni sancı uygulanması na izin vermeli miyim ikinci doğumun bu arada oğluma da40+3 günlük ken doğum etmiştim ama oğlum doğduğunda yemyesildi çünkü idrarını yapmıştı

B3nce başka doktorlara danismalisin 40ci haftadasin benim ilk gebeligim fazla bilgim yok fakat yengem bu haftalarda sezeryanla doğum yaptı gebelik zehirlenmesi riski oluyor

Korkutmak istemem ama ben de 41 hafta olunca çok rahatsızlandım ne yatabildim ne uyuyabildim dr gittim bişey yok bekle bir hafta falan dedi ben asla gitmem illa istiyorum doğum olacak dedim ki benim bebegimin hareketleri de normaldi , ama iyi ki de gitmemeişim bebegim şişmeye başlamış benim ilk bebegimdi bu arada sonra hemşireler falan iyi ki gitmemişin dedi bana şükür bebeğim saglıklı dogdu, darısı başına

Benim arkadasimin bebegi olmuyordu snra oldu en son bebek kakasini yemis doktorlara bazen gvnmemek grek smdi ugrasiolar olmuo malesef

Amin sağol normal mi oldu yoksa sezaryen mi

Bebeğin baş aşağı geldi pozisyonu normal ve doktor riskli bir durum görmüyor ise dezeryana hiç girme. Suni sancı ile normal doğurursun zaten. Ama bebek pozisyon almadı ise durum değişebilir.

Bebeğin baş aşağı geldi pozisyonu normal ve doktor riskli bir durum görmüyor ise dezeryana hiç girme. Suni sancı ile normal doğurursun zaten. Ama bebek pozisyon almadı ise durum değişebilir.
Herşey normal gözüküyor dedidoktoroglumuda normal doğurdum

Zaten bundan sonraki süreçte daha sık kontrole gideceksiniz. Doğumu başlatmak ve kolaylaştırmak için yapılan şeyler var , sıcak duş, esneme hareketleri ,bol su , bol yürüyüş, sık ilişki, göğüs masajı ... Gibi gibi.
Ben her zaman doğal sürece bırakmaktan yanayım ve doğal süreci destekleyecek şeyleri yapın. En önemlisi de doktorunuza güvenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…