Hamileler buraya

MRIYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
15
0
36
Sakarya
Soğan kürü-keçiboynuzu pekmezi .bal-tarcın -çörel otu ile hamile kalan varmı:hangisini kullanmalıyız
yardım edin

Soğan kürü itim adetimin 7. Günü başladım.kahverengi akıntı gelince korktum bıraktım ama sonra araştırdım ormalmış.işe yaradığını gösteriyormuş.ama yinede korktum bırakıncada daha başlamadım.devam edimmi.ne zaman başlamalıyım.

Funda sen hayat suyu niye içiyorsun .ayrıca tarçınlı niye içmiyorsun ki .o yolla hamile kalanları okumuştum .çok faydasını gören oluş.o ay hamile kalanlar olmuş.inşallah sende kuzunu kucağına alırsın

Canım ben Tarcın bal çörek otunu kullandım 1 ay sabah akşam 1 tatlı kaşığı ertesi ay hamile kaldım:nazar: dene derim :)

erkeklerin pirinç pilawı we balık yemesi şart meniyi arttırıyo aklınızda bulunsun damacana yerine çeşme suyu için hem erkek hem kadın yumurtalar harekete geçiyo ilişkiden sonra ayağa kalkmayın hatta mümkünse geceleri ilişkiye girinki sabaha kadar sırt üstü olursunuz...inşallah sizlerde bu güzel tekmelerden nasibinizi alırsınız :1:

Bende eşim için keçiboynuzu kürü yapmıştım,3 ay içirdim,gerçekten de faydasını gördüm,3 ay önce yapılan sperm testinde sayı ve hareketliliği arttırdığını gördüm ve çok şükür o süre içinde hamile kaldım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..!

Eşime balıkyağı hapı aldım içmesiiçin.pirinci ilk defa duydum.evlenel 2.5 yıl oldu bizde istiyoruz artık allım herkese nasip etsin.soğan kürüne başlıcam yine.gercekten meajın için saol hamile olanları duyunca soğan kürü ile soğanları bütün yemek geliyor.

Nergis ne zaman başladın .ne kadar kullandın.bi arkadaşında hamile şimdi hemde bal tarçın çörekotu ile .ama oda bana balı sade değil polen li ve arı sütlü al dediği için.kararsız kaldım .sade mi böyle mi diye yardım edersen dsevinirim bu konuda .bebişini allahım sana bağışlasın.bizleriçin dua et.şimdiden sağol

Ben hayıt çayı içtim ve 2 .ay hamile kaldım.dr yumurta takibine gittiğimde yumurta gelişimi çok ii olduğunu söyledi.Bu arada kestane balı çörek otu tarçın her sabah aç karnına bir kaşık yedim.Hayıt tohumu ve bu karışım hormonlara kesinlikle ii geliyor ve yumurta gelişimi ii oluyor.Eşimede 2 ay Evicap içirdim E vitamini.Hiç beklemediğim bir ay hamile kaldım.Bence mutlaka deneyin....

Back
X