canım e vitamini kapsülünü ne için kullandığını tam olarak anlayamadım güçlensin derken emzirirken çatlak falan olmasın diyemi benimde göğüs uçlarım küçük bebeğimi emziremiycem diye korkuyorum bunun bir yolu varmı acaba göğüs kalkanlarının dışında bebeğim diğer göğüs ucumu alsın istiyorum küçük derken tamamen yok değil bazı arkadaşlarla konuşmuşum onlar benimki hiç yok falan demişlerdi ama küçük sadece ..
merhaba 38. Haftamda bir hamişim:) kayinvalidemin 3. Ayimdan itibaren kullanmam icin yaptirdigi dogal yagi karnima surerek sifir catlakla kapatiyorum sezonumu,tabi gögus ve catlamasi muhtemel yerlerde de kullanabilirsiniz.ben salak gibi üst baldirima sürmeye geç basladim ama kurtariyorum azcik catlakla belli belirsizler yani.e vitamini kapsülü sürerek de toarlayabilirsiniz ben gögus ucum icin kullandim emzirme acisindan guclendirsin diye acaip ise yaradi.emzirirkende lansinoh surmeyi dusunuyorum.hassas gogusler icin cok iyi.
Formül şu: Susam yagi badem yagi zeytin yagi lavanta ve cilek esansi ile birkac damla limon.yaglar esit oranda cilek esansi guzel koksun diye ben bayildim kokusuna..bunu 3 veya 4. Aydan itibaren her gece ytmadan surunuz.beni hatirlayiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?