Hamileler çatlaksiz karin forkmülünü veriyorum :)

btlozrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
176
1
46
İstanbul
Merhaba 38. Haftamda bir hamişim:) kayinvalidemin 3. Ayimdan itibaren kullanmam icin yaptirdigi dogal yagi karnima surerek sifir catlakla kapatiyorum sezonumu,tabi gögus ve catlamasi muhtemel yerlerde de kullanabilirsiniz.ben salak gibi üst baldirima sürmeye geç basladim ama kurtariyorum azcik catlakla belli belirsizler yani.e vitamini kapsülü sürerek de toarlayabilirsiniz ben gögus ucum icin kullandim emzirme acisindan guclendirsin diye acaip ise yaradi.emzirirkende lansinoh surmeyi dusunuyorum.hassas gogusler icin cok iyi.

Formül şu: susam yagi badem yagi zeytin yagi lavanta ve cilek esansi ile birkac damla limon.yaglar esit oranda cilek esansi guzel koksun diye ben bayildim kokusuna..bunu 3 veya 4. Aydan itibaren her gece ytmadan surunuz.beni hatirlayiniz...

ben şuan belirli bişey kullanmıyorum çatlağımda yok güvenmiyorum da aslında ama yapsam mı ki bilemedim..:26:

canım e vitamini kapsülünü ne için kullandığını tam olarak anlayamadım güçlensin derken emzirirken çatlak falan olmasın diyemi benimde göğüs uçlarım küçük bebeğimi emziremiycem diye korkuyorum bunun bir yolu varmı acaba göğüs kalkanlarının dışında bebeğim diğer göğüs ucumu alsın istiyorum küçük derken tamamen yok değil bazı arkadaşlarla konuşmuşum onlar benimki hiç yok falan demişlerdi ama küçük sadece ..

Canim ben de cevapladim saniyorum baglanti gitmis o ara.e vitamini kapsulunu gogus uclarina suruyosun esneklik ve saglamlik kazandiriyor.hassas uclar icin yani.benim uclar baya buyuk ama cok hassas olduklarindan kullandim hakkaten iyi geldi,bakalim emzirirken nasil olacak.senin kucukmus canim bilemiyorum ki nasil olur.ama guclndirmesi acisindan kullanabilirsin yinede.annemin de kucukmus cok cani yanmis beni emzirirken,o zamanla lansinoh fakan ne bilelim diyo,bide bi sitede gogus ucu cikarici gormustum sanki ama kucuk uclar icin.bi arastir istersen.benim uclar babama cekmis heral

merhabalaar,
sitede yeniyim.. :)
11. haftamdayım hamilelikte.. bahsettiğiniz yağ karışımının benzerini ben de kullanmayı düşünüyorum. beyaz tenliyim ve çatlaklarım muhtemelen olacak. güzellik uzmanı görümcem saolsun bu yağ karışımından yapacak. cok umutluyum çatlağım olmayacak inşallah :)))
herkese sağlıklı hamilelik diliyorum. inşallah sağ salim kucaklarız bebeklerimizi..

merhaba canım ;

allah sorunsuz bir şekilde evladını sana bagışlasın inş.

Bişey soracam bu yagları bir kapta karıştırıyormuyuz?
Bende haftasonu alıp yapmayı düşünüyorumda

sagol verdigin bilgi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…