Hamileler,Hamile Adayları,Anneler... Bakın içimizde neler oluyor...

Gezgin..

Canıma Can Kattın!!...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
2.552
2
156
- Yurtdışı
Hayırlı akşamlar hepinize opuyorumnanaktan
Dün akşam nette gezerken bu video karşıma çıktı...Bir iki sene önce izlemiştim,
evde belgeseli mevcuddu,tekrar karşıma çıkınca mucizeyi gene görmek için izledim....
Gene hayretle... Gene şükrederek...
Sizlerinde bunu görmesini istiyorum,mutlaka izlemelisiniz...
Spermin yumurtaya ,yumurtanın rahme yolculugu ve bebeğin oluşumu....
Canlı örnekler ile öyle mükemmel anlatılmış ki,insan şaşkına düşüyor,neler oluyormuş içimizde diyesi geliyor...
Tamemen Allahın bir mucizesi...
Linki ekliyorum,1 saate yakın bir video ama sıkılmadan izliyeceksiniz emin olun yerimseniben

Son düzenleme:
canım paylaştığın için teşekkürler..çok güzel gerçekten... Rabbime inanmayan taş olsun....

bu mucizeyi görüpte allahın varlığına inanmayan insanın aklından şüphe ederim.Binlarce kez şükürler olsun rabbime ki müslaman olarak yaratılmışız.Ayrıca paylaşımın için teşekkürler eşimle beraber izledik ço güzel bir video yapmışlar allah razı olsun

Evet canım bende eşimle izledim,hayran kalmamak elde değil Rabbimin nimetlerine karşı....

20 günlük bi bebeğim var. Ona her baktığımda şükrediyorum Allah'ıma. Rabbim bana sağlıklı bi evlat verdi.Evladımla sınamadı şükürler olsun. Bazende inanamıyorum bu benim mi diye. Herşey şaka gibi geliyor. Yaşadığım gerçekten bir mucize. Ve kadın olmaktan dolayı çok mutluyum. Böyle bi duygu yok çünkü. :)

Çok güzel ifade etmişsin canım,maşallah... opuyorumnanaktan
O güzel duyguyu tattıgın için gerçekten çok şanslısın..
Allah'dan gelen en güzel hediye:asigim:
Hayırlısı ile kolaylıklarla kucağına alman duasıyla...:Saruboceq:

DARISI BİZLERE inşallah.. :asigim:

allah isteyen herkese versin
sizler için dua ediyorum rabbim gönlünüze göre versin

vişdeoyu biraz izledim ama eşimle izlemeye karar verip kapattım
yarın eşimle birlikte izleriz inşallah

bir yumurta meni ile birleşiyor ve bir insan meydana geliyor... bir çiğnem et paröasıyken, kemikleri, derileri, iç organları, yüzü, ruhu yaratılıyor. videoyu izlemedim ama tahmin edebiliyorum ne kadar muhteşem görüntüler olduğunu. Allah her daim yaratmaktadır.

muhteşem karanlıklar içinde ne büyük bir mucize bizede ne büyük lutuf bu mucizeleri tek insan oğlu anlıyabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…