- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi KelebeksiRY
-
Merhaba kasikta batma olmuştu masik ağrısı bide yorgunluk halsizlikSelam kızlarrrrHamile olanlar ve şüphesi olup regl gecikmesi bekleyen güzel anne ve anne adayları Biraz sohbet edelimm belirtileriniz beler, nasıl anladınız, neler hissediyorsunuz konuşalımmm Bekleme stresinden kafayı yedim
Bende sanki regl olacakmışım gibi sancı vurup geçiyor belimde inanılmaz bir ağrı, sürekli su gibi akıntı, bat tarihinden 8 gün önce falan akıntıyla gelen kahverengi lekelenme, göğüs uçlarıma dokunamıyorum, halsizim yattığım yerde uyuyorum ve bütün dişlerim ağrıyor. Kasığımda bir kez bu bahsettiğim lekelenmeden sonra bir çok iğne batıyor gibi ağrım oldu bu şekilde miydi sizinde acabaMerhaba kasikta batma olmuştu masik ağrısı bide yorgunluk halsizlik
Igne batıyor gibide oldu evet cok uyuma vardı erken gebelik testi alıp bakabilirsiniz insallah hamilesinizdirBende sanki regl olacakmışım gibi sancı vurup geçiyor belimde inanılmaz bir ağrı, sürekli su gibi akıntı, bat tarihinden 8 gün önce falan akıntıyla gelen kahverengi lekelenme, göğüs uçlarıma dokunamıyorum, halsizim yattığım yerde uyuyorum ve bütün dişlerim ağrıyor. Kasığımda bir kez bu bahsettiğim lekelenmeden sonra bir çok iğne batıyor gibi ağrım oldu bu şekilde miydi sizinde acaba
Erken gebelik testi şimdi doğru sonuç verir mi reglime 4 gün var eğer verirse yapayım kan vermeye gidemiyorum eşime sürpriz olsun istiyorumIgne batıyor gibide oldu evet cok uyuma vardı erken gebelik testi alıp bakabilirsiniz insallah hamilesinizdir
Genelde 1hafta öncesi yada 6gun öncesi bile doğru sonuc veriyor canim çıkmazsa tekrarla ve adet gunu kaset test yaparsınErken gebelik testi şimdi doğru sonuç verir mi reglime 4 gün var eğer verirse yapayım kan vermeye gidemiyorum eşime sürpriz olsun istiyorum
Aaa tamam çok teşekkür ederim yapacağım inşallahGenelde 1hafta öncesi yada 6gun öncesi bile doğru sonuc veriyor canim çıkmazsa tekrarla ve adet gunu kaset test yaparsın
Merhaba aynı dert vende de war yarın adet olmam gerekıyor yumurtlama takıp ettim testlerle 3 gündür artımed marka test yapıyorum 10 dakıka ıcınde silik çıkıyor pek ıhtımal vermıyorum 3 yıldan berı beklıyoruz amaSelam kızlarrrrHamile olanlar ve şüphesi olup regl gecikmesi bekleyen güzel anne ve anne adayları Biraz sohbet edelimm belirtileriniz beler, nasıl anladınız, neler hissediyorsunuz konuşalımmm Bekleme stresinden kafayı yedim
2 Aralık’taki reglim hala gelmedi. BaşlardaSelam kızlarrrrHamile olanlar ve şüphesi olup regl gecikmesi bekleyen güzel anne ve anne adayları Biraz sohbet edelimm belirtileriniz beler, nasıl anladınız, neler hissediyorsunuz konuşalımmm Bekleme stresinden kafayı yedim
Öncelikle inşallah nasip olur çok içten söylüyorum inşallah hislerin gerçekleşir2 Aralık’taki reglim hala gelmedi. Başlarda
*regl sancısı çektim
*regl günü başlarında üşüttüm sandım midem bulandı
*aşırı şiştim
*karnım gerildi, acıdı
*yüzümde 3 sivilce çıktı aynı gün
*regl olmadım hala ve bugün idrarımda köpüklenme vardı. Bol su içmeme rağmen. Geçen hafta yaptırdığım idrar testim temiz çıkmıştı bu arada.
*fazla ayakta durunca sırtım ağrıyor
*regl günüm 2 aydır 28 günde bir oluyor bu ay gecikti. Normalde gecikmez.
Regl günü olmayınca ertesi gün test yaptım negatif çıktı. Kanda baktırmadım. 7 gün geçsin dedim. Önceden çok sabırsız hareket ettim yararını görmedim, olacak olan oluyor. Allah en doğru zamanı biliyor. Ona sığınıyorum. Dualarınızı beklerim. Ben hamile olduğumu düşünüyorum. İnşallah nasip olur bu ay.
İnşallah öyledir rabbim isteyen herkese nasip etsinİki haftadır başım dönüyor umarım gebelikle ilgili bir baş dönmesidir
Ne güzel dua ettin çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim size de bana da nasip eder. Ben de sık acıkıyorum sanki. Seninki umarım yerleşme kanamasıdır inşallah. Çok da kaptırmak istemiyorum. İkisini de düşünelim. Allah yardımcımız olsun.Öncelikle inşallah nasip olur çok içten söylüyorum inşallah hislerin gerçekleşirbelirtilerinin bazılarını bende yaşıyorum artı olarak sürekli akıntı bel ağrısı ve sürekli açlık yaşıyorum ve regl tarihinden 8 gün önce akıntıyla beraber kahverengi devamında 1 2 damla pembe leke oldu. İnşallah hayırlı haberler alırıızzz
İşte bu asıl hamilelik belirtisi benim geçmeyen bir baş dönmesi var ve bu bir hastalık belirtisi muhtemelen psikolojikte olabilir beyin cerrahisinden randevu aldım. Gebelikt ebaş dönmeleri ara ara gelip geçen şekilde benim otururken bile başım dönüyoİnşallah öyledir rabbim isteyen herkese nasip etsinbenim de çok nadir saniyelik baş dönmelerim oluyor
Selam kızlarrrrHamile olanlar ve şüphesi olup regl gecikmesi bekleyen güzel anne ve anne adayları Biraz sohbet edelimm belirtileriniz beler, nasıl anladınız, neler hissediyorsunuz konuşalımmm Bekleme stresinden kafayı yedim
Ben bugün erken test yaptım negatif çıktı ama hala Bi regl belirtisi yok bakalım nasip neyse o olurNe güzel dua ettin çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim size de bana da nasip eder. Ben de sık acıkıyorum sanki. Seninki umarım yerleşme kanamasıdır inşallah. Çok da kaptırmak istemiyorum. İkisini de düşünelim. Allah yardımcımız olsun.
Eğer testi gecikince yaptıysan doğrudur canım bildiğim kadarıyla doğum sonrası 1 yıla kadar devam ediyor bu gecikme vs.Selamün aleyküm benim 6 aylık bebeğim var 8 gün adet gecikmem var karnım belim çok ağrıyor ve sertlik var acaba hamile olabilirmiyim test yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?