• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hamileler ve idrar testi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yasemin mihrimah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
23
7
1
27
ben ilk gebeligimi ogrendigimde 1 aylik olmus kizim ama ben ustune gordugum icin hamile oldugumu fark edememistim 6 aylik erken dogumla gerceklesti ve malesef kizimi kaybettim
simdi sorum şu ki bu ay ovulasyon tarihinde birliktelik yasadim ve bu ay ki adetim degisikdi normalde 6 gun dolu dolu surerdi bu ay ilk gun ve ikinci gun sadece selpaga silince kan lekesi geldi ucuncu gun normal kanama oldu ce doncu gun bitti kahverengi leke basladi aklima hemen hamilelik geldi idrar testine baktim tek cizgi ustune goren arkadaslar idrar testiyle ne kdr surede ogrendiniz

Merhabaaa kızlar cok acil cevap verebilir misinizz 1 haftada mide bulantısı olabilirr mi aranızda bırınci haftadahaftada bulantı yasayan oldu muu bugun iliskiden sonra 7. Gunummm midemm bulanıyorr

Back