Gebeliğe Hazırlık Hamileler yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
10 gün önce doktora gittiğimde son adet tarihime göre 6 haftalik bebek kese 5 mm demişti. 10 gün sonra gel kontrole. Kalp atışına da bakariz demişti. Bugün ayni doktora randevu bulamadim baska doktora gitmek zorunda kaldim. Simdide doktor 5 hafta 4 günlük diyor ve kese 13 mm dedi. Bn anlamadim simdi hangisi doğru söylüyor. Böyle birsey yasayan var mi.

Ben sadece bir doktora gidiyorum devamlı olarak ama son adet tarihime göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasona göre 4 haftalıktı. 4 haftalık diye baz alarak 8 haftalık olduğunda kalp atışını dinlemeye gitmiştim o zaman da 7 haftalık demişti ultrasona göre sordum doktora ama ultrasona göre öyle demişti. Ben de çok anlam veremedim yani neye göre hesapladıklarını

7 hafta 2 günlük oluyor
Canım eski ultrason kağıdıma baktim 6 haftalıkken 12 mm imiş kesem ve bebek daha yok senin 13 mm olmus kese büyümüş gelişmiş 1 hafta sonra görürsün bebeği kalbide duyarsın belki 8. Haftaya kdr zamanı var onun . Birde artı eksi 3 4 gun oynayabiliyor sonra yakalıyor gününü bebek

Canım eski ultrason kağıdıma baktim 6 haftalıkken 12 mm imiş kesem ve bebek daha yok senin 13 mm olmus kese büyümüş gelişmiş 1 hafta sonra görürsün bebeği kalbide duyarsın belki 8. Haftaya kdr zamanı var onun . Birde artı eksi 3 4 gun oynayabiliyor sonra yakalıyor gününü bebek
Insallh peki 13 mm e 5 haftalik demesi normal mi

Back
X