• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileler yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sefes01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
889
362
103
10 gün önce doktora gittiğimde son adet tarihime göre 6 haftalik bebek kese 5 mm demişti. 10 gün sonra gel kontrole. Kalp atışına da bakariz demişti. Bugün ayni doktora randevu bulamadim baska doktora gitmek zorunda kaldim. Simdide doktor 5 hafta 4 günlük diyor ve kese 13 mm dedi. Bn anlamadim simdi hangisi doğru söylüyor. Böyle birsey yasayan var mi.

Ben sadece bir doktora gidiyorum devamlı olarak ama son adet tarihime göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasona göre 4 haftalıktı. 4 haftalık diye baz alarak 8 haftalık olduğunda kalp atışını dinlemeye gitmiştim o zaman da 7 haftalık demişti ultrasona göre sordum doktora ama ultrasona göre öyle demişti. Ben de çok anlam veremedim yani neye göre hesapladıklarını

7 hafta 2 günlük oluyor
Canım eski ultrason kağıdıma baktim 6 haftalıkken 12 mm imiş kesem ve bebek daha yok senin 13 mm olmus kese büyümüş gelişmiş 1 hafta sonra görürsün bebeği kalbide duyarsın belki 8. Haftaya kdr zamanı var onun . Birde artı eksi 3 4 gun oynayabiliyor sonra yakalıyor gününü bebek

Canım eski ultrason kağıdıma baktim 6 haftalıkken 12 mm imiş kesem ve bebek daha yok senin 13 mm olmus kese büyümüş gelişmiş 1 hafta sonra görürsün bebeği kalbide duyarsın belki 8. Haftaya kdr zamanı var onun . Birde artı eksi 3 4 gun oynayabiliyor sonra yakalıyor gününü bebek
Insallh peki 13 mm e 5 haftalik demesi normal mi

Back
X