Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yani tam anlamıyla iyi olmak çok mümkün olmuyor bulantı döneminde ama şunu söyleyebilirim,bahsettiğim fitil sayesinde işime gidip gelebildim. Yoksa sürekli bulantı hali ve başımı kaldıramıyordum halsizlikten yürüyemiyordum bile
yani tam anlamıyla iyi olmak çok mümkün olmuyor bulantı döneminde ama şunu söyleyebilirim,bahsettiğim fitil sayesinde işime gidip gelebildim. Yoksa sürekli bulantı hali ve başımı kaldıramıyordum halsizlikten yürüyemiyordum bile
bende ayni. su bile icsem kusuyordum ve kilo veriyordum. ama havuc mandalina leblebi gibi yiyecekler bana bir nebze iyi geliyordu. zaten doktor ilacta vermisti.
bende ayni. su bile icsem kusuyordum ve kilo veriyordum. ama havuc mandalina leblebi gibi yiyecekler bana bir nebze iyi geliyordu. zaten doktor ilacta vermisti.
bilmiyorumk kuru yemis tam olarak denemedim ama leblebi mandalina ve havuc iyi geliyordu. Havuc ve mandalinayi baskasindanda duymustum. Sabah kalkinca kahvalti olarak havuc yiyordum .
bilmiyorum alakasi var ama ben ve esim kumral olmamiza ragmen civciv gibi sarisin bir kizimiz oldu. ailedede sarisin olanlarda var tabiki
ben hastanelik bile oldum kusmantan artık fenalaştım çünkü
vücudum susuz kalmış hemen 3 ünite serum verdiler kendime geldim
sonrada doktorum zofran diye bi ilaç verdi hayata döndüm şükür