hamileler yardım!..

nfduman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
15
5
3
37
28+3 haftalık hamileyim ve sebebını bılmedıgım ve doktorlara sordugumda baskıdandır dedikleri bır durumla karşı karşıyayım. sorunum gogsumun hemen altında kı bolumde sankı açık bır yara var ve değemiyorum.kıyafet gıydığımde oraya her surtuşte buram buram yanıyor,ilk başlangıcında kaşıntı vardı şimdi o gıttı acısı kaldı.goruntude bırşey yok çok rahatsız edici. :( yaşayan var mı? yapmam gereken birşey var mı? şimdiden teşekkürler

Genel cerrah bu problemine teshis koysbilir kesinlikle bir genel cerraha gorun cok gecmis olsun..

28+3 haftalık hamileyim ve sebebını bılmedıgım ve doktorlara sordugumda baskıdandır dedikleri bır durumla karşı karşıyayım. sorunum gogsumun hemen altında kı bolumde sankı açık bır yara var ve değemiyorum.kıyafet gıydığımde oraya her surtuşte buram buram yanıyor,ilk başlangıcında kaşıntı vardı şimdi o gıttı acısı kaldı.goruntude bırşey yok çok rahatsız edici. :KK43: yaşayan var mı? yapmam gereken birşey var mı? şimdiden teşekkürler
Eğer yanlış anlamadıysam zamanında benim yaşadığım bir soruna benziyor. Sırtımda olmuştu. Yara yok, alerji yok, görünürde hiçbir şey yoktu. Ama sırtım sanki düştüğümüze ya da bir yere sürttüğümüzde derimiz sıyrılır ya öyle sızlardı. Aile hekimime danışmıştım. Hiçbir anlam verememişti. Ki cilt problemlerinde şekerden ve karaciğerden şüphelenilir. Hepsi de normaldi. Ben psikolojik olduğunu düşünmüştüm. Doktorum da aynı fikirdeydi. Hamile değildim o zamanlar. O yüzden gebelikte olmasıyla alakalı bir fikrim yok. Geçmiş olsun. :)

Kızlar merhaba..
Ben uzun zamandir takipciyim ama ilk kez yaziyorum galiba ilk kez boyle hissettigim icin.. Tam yumurtlama gunumde ya da ertesi gun esimle iliskimiz sonucu korunmadan bosalma yasandi. Ve biraz oyalandiktan sonra tuvalete gidebildim. Adetlerim duzenli degil cok fazla cunku tiroid hastasiyim. Bugun 10 gun oldu iliskiden beri.. Gogus agrim cok fazla, kasiklarim suan resmen deli gibi agriyo yattigim yerde kasiliyorum. Bi usutorum bi yaniyorum. Boyle bi soguk alginligi oldu sandim ama ortada bet bisey yok. Ay nedir somdi bi bide korkuyorum eger hamileysem calismamam gerekcek iş kolum degistirilcek hamilelik suresince.. O yuzden anlamam lazim bu erken gebelik testleri duzgun sonuc veriyor mu ki? Eger yanlis yazmissam kusura bakmayin ekranda yazdiklarimi goremedim yazdim hep.. Simdiden tesekkurler

Tabi bu ara basim da agriyo agrimiyo boyle arada.. Burnum akiyo akmiyo... Gozlerim yaniyo yanmiyo.. Ay ne bicim bisey oldum

28+3 haftalık hamileyim ve sebebını bılmedıgım ve doktorlara sordugumda baskıdandır dedikleri bır durumla karşı karşıyayım. sorunum gogsumun hemen altında kı bolumde sankı açık bır yara var ve değemiyorum.kıyafet gıydığımde oraya her surtuşte buram buram yanıyor,ilk başlangıcında kaşıntı vardı şimdi o gıttı acısı kaldı.goruntude bırşey yok çok rahatsız edici. :KK43: yaşayan var mı? yapmam gereken birşey var mı? şimdiden teşekkürler
canım göğüslerin biraz büyükse göğüs büyümesinden kaynaklanıyo..bendede oldu el değdiremiyodum..nedensiz göğüs altımda ağrı..büyümesinden büyük göğüslerde yaşanıyo galiba..

canım göğüslerin biraz büyükse göğüs büyümesinden kaynaklanıyo..bendede oldu el değdiremiyodum..nedensiz göğüs altımda ağrı..büyümesinden büyük göğüslerde yaşanıyo galiba..

yok arkadaşım goğuslerım küçük ve aksıne hala buyumedi :)

Back
X