Test yapmadan önce belirtileriniz nelerdi? bende şimdilik şöyle
- regl 1 gün gecikti
- kasıkta çok şiddetli olmayan ağrı.
- mide bulantısı
- beyaz akıntı
- üşüme
- yorgunluk ve uyku hali
- duygularda dalgalanma
- sivilce oluşumu
- göğüs ağrısı
Ve beni en çok sarsan ödümü kopartan şey dün gözbebeklerimin hiç olmadığı kadar büyük olduğunu fark ettim. Uyuşturucu kullananlar gibi tövbe tövbe...
- regl 1 gün gecikti
- mide bulantısı
- beyaz akıntı
- üşüme
- yorgunluk ve uyku hali
- duygularda dalgalanma
- sivilce oluşumu
- göğüs ağrısı
Ve beni en çok sarsan ödümü kopartan şey dün gözbebeklerimin hiç olmadığı kadar büyük olduğunu fark ettim. Uyuşturucu kullananlar gibi tövbe tövbe...
Göz bebeklerinde büyüme oldupunu hiç duymamıstım belirtiler arasında. Adet görecekmişim gibi kasıklarda ağrı, göğüslerde aşırı hassasiyet ve dolgunluk, şişlinlik, uyku hali akıntı benim belirtilerimdi
Göz bebeklerinde büyüme oldupunu hiç duymamıstım belirtiler arasında. Adet görecekmişim gibi kasıklarda ağrı, göğüslerde aşırı hassasiyet ve dolgunluk, şişlinlik, uyku hali akıntı benim belirtilerimdi
Simdi mide bulantısı hemen baslamaz.idrarini yaparken farklı bi koku oluyor mu???? ben adetime 2 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu.ustelik hamile olacağım hic aklımın ucundan gecmezdi.klozeti degilde alaturka tuvaleti.kullaniyordum.idrarimda farklı bi koku hissetmistim.hani bazen antibiyotik kullanirsinda ilac ilac kokar idrarin,aynı o sekildeydi.suphelenip test yapmistim ve cift cizgi.sende bi dikkat et bakalim
- regl 1 gün gecikti
- mide bulantısı
- beyaz akıntı
- üşüme
- yorgunluk ve uyku hali
- duygularda dalgalanma
- sivilce oluşumu
- göğüs ağrısı
Tatlım bunlar en belirgin özelliklerden ama tabi test de pozitifi görmedikçe bişey diyemeyiz istersen 1 2 gün daha bekle daha net çıkar sonuç. Miğde bulantısı için de şöyle anlatayım oğluma hamileyken adetime 1 hafta varken(en az 1 hafta)başladı miğde bulantısı ve aşırı vardı bende bizde en çok ondan etkilendik ama ben ihtimal vermek istemedim korktum negatifti görmekten 1 hafta geçtikten sonra test yaptığımda 2 çizgi de çok belirgin di
İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim :)
Simdi mide bulantısı hemen baslamaz.idrarini yaparken farklı bi koku oluyor mu???? ben adetime 2 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu.ustelik hamile olacağım hic aklımın ucundan gecmezdi.klozeti degilde alaturka tuvaleti.kullaniyordum.idrarimda farklı bi koku hissetmistim.hani bazen antibiyotik kullanirsinda ilac ilac kokar idrarin,aynı o sekildeydi.suphelenip test yapmistim ve cift cizgi.sende bi dikkat et bakalim
Alafranga olduğu için anlayamadım ama zaten pazartesi olmazsam test yapcam bakalım. Bu arada hiç antibiyotik kullanmadım ama bahsettiğin şey keskin olması dimi
Alafranga olduğu için anlayamadım ama zaten pazartesi olmazsam test yapcam bakalım. Bu arada hiç antibiyotik kullanmadım ama bahsettiğin şey keskin olması dimi
- mide bulantısı
- beyaz akıntı
- üşüme
- yorgunluk ve uyku hali
- duygularda dalgalanma
- sivilce oluşumu
- göğüs ucu ağrısı bunlar bende var ama her an adet olucak gibi hissediyorum
Beyaz akıntı, göğüste ağrı ve hassasiyet, kokulu ve köpük köpük olan idrar, yorgunluk ve uyuyamama hali, kasıklarda ağrı(adet ağrısı gibi, farklı olarak bacaklara inmemiş olması, sadece kasık bölgesinde kalması)
Bunlar da benim belirtilerimdi. Adet günümden bir gün önce silik ikinci çizgiyi görmüştüm.
Beyaz akıntı, göğüste ağrı ve hassasiyet, kokulu ve köpük köpük olan idrar, yorgunluk ve uyuyamama hali, kasıklarda ağrı(adet ağrısı gibi, farklı olarak bacaklara inmemiş olması, sadece kasık bölgesinde kalması)
Bunlar da benim belirtilerimdi. Adet günümden bir gün önce silik ikinci çizgiyi görmüştüm.
Ben bunları belirti olarak görmemiiştim ve hamile olduğumu düşünmüyordum.. Ama belirtilerim vardı tabii ben hamileliğe yormuyordum sadece.. Bende olan belirtiler..
Geceleri giren sağ ve sol kasıkta kramp. Çok canımı yakıyordu.
Şişkinlik
Mide bulantısı (reflüm ve gastritim var)
Şeffaf akıntı
Göğüs ağrısı ve göğüs ucu acısı normal adette olandan fazla
Spor yaparken yüzüstü pozisyonda kasıkta kelebek kanadı çırpması gibi bir his
Aşerme.. Tavuk diye tutturmuştum niyeyse
Adet günü gelen ve devamı olmayan 1 pirinç tanesi kadar kan..