hamileler yardimci olurmusunuz?

kese görünmez cnm sadece doktor dış gebelik var mı diye kontrol eder. o da nokta gibi bişeydir:) keseyi 7. yada 8. haftada görürsün. hayırlı olsunnn!!!

Cnm ultrason makinesine bagli.mak. cok iyiyse.beta hcg degerin 1500 uzerindeyse keseyi gorebilirsin.yine dedigim gb 5+5te mak.iyiyse kalp atislarini da duyabilirsin (vajinal ultrasonda)

Son düzenleme:
Suan 5 haftalik hamile gorunuyorum net hesaplayicida ve henüz muayene ye gitmedim yarın gitsem erken mi, kese gorunur mu?

Ben dün gittim doktora canım 5 hafta 3 günlükmüş ama keseyi felan gördü.. Tabi alttan muayene ile gördü.. Bence de gidebilirsin keseyi görmek için.. 15 gün sonra da kalp atışları için çağırdı inşallah onu da hayırlısıyla duyarız sağlıklı hamilelik geçiririz..

Ben dün gittim doktora canım 5 hafta 3 günlükmüş ama keseyi felan gördü.. Tabi alttan muayene ile gördü.. Bence de gidebilirsin keseyi görmek için.. 15 gün sonra da kalp atışları için çağırdı inşallah onu da hayırlısıyla duyarız sağlıklı hamilelik geçiririz..

Aynen bende birkac gun once gittim ayin 20sinde kalp atislari icin gidicem seninle birkac gun aramiz var benimde dogumum 9temmuz gorunuyor bu ilk hamileligin mi?

Perikanadı pardon cnm 2aylik evliymissin tabiki bu ilk hamileligin oyleyse:9: benim birde 2, 5yasinda oglum var bu da ins.kiz olur ve ilk hamileligim de aşırı bulantim vardi haftada 2serum takildi simdide bulantilar basliycak diye ödüm kopuyor ins. Bunda olmaz, sende durumlar nasil?

Perikanadı pardon cnm 2aylik evliymissin tabiki bu ilk hamileligin oyleyse:9: benim birde 2, 5yasinda oglum var bu da ins.kiz olur ve ilk hamileligim de aşırı bulantim vardi haftada 2serum takildi simdide bulantilar basliycak diye ödüm kopuyor ins. Bunda olmaz, sende durumlar nasil?

Ben de çok şükür aşırı bir mide bulantısı yok sadece kokulara karşı aşırı hassasiyetim var o zaman bulanıyor midem... bir de bel ve kasık ağrılarım oluyor.. Hala göğüslerim aşırı hassas... Ben ne zaman gideyim kalp atışları için doktor 10 ya da 15 gün sonra gel dedi ama ben yine alttan bakmaması için ne zaman gideyim bilmiyorum..

Ben de çok şükür aşırı bir mide bulantısı yok sadece kokulara karşı aşırı hassasiyetim var o zaman bulanıyor midem... bir de bel ve kasık ağrılarım oluyor.. Hala göğüslerim aşırı hassas... Ben ne zaman gideyim kalp atışları için doktor 10 ya da 15 gün sonra gel dedi ama ben yine alttan bakmaması için ne zaman gideyim bilmiyorum..
Cnm benim doğum 10 temmuz gorunuyor dr bana 20 kasim da gel kalbini dinleyelim dedi yani o zaman seninde 17 kasim gibi gitmen gerek ama o gun pazar sen 18 inde pazartesi git bence, benimde karin ve bel agrilarim yokluyor ara ara:( ama bulantim olmasinda raziyim ben agrilara:34: kendine ve bebişine dikkat et görüşürüz

Back
X