Hamilelerde kalça ağrısı

Canhayat80

06.06.17 - 2.kuzumu bekliyorum
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
299
330
33
10 kaftalik hamileyim ilk hamileligim biraz fazla ayakta durunca kalca ağrısi ve batmasından duramıyorum aynı şeylerı yaşayan var mı?

Ben de oldu canim .ilk 3 ayda ne olmadi dersek daha kolay olur...kalcana darbe almissin gibi oluyor..simdi benim cok uyuyunca disari cikip gezerken tek tarafli oluyor

Offff hemde nasil aglayasim geliyodu resmen ve bu durum 7 ve 8 ay gibi hafif durdu ama hep devam etti dogumdan sonra geciyo cok sukur ki bu arada bebegin kizdir belki cunku kiz bebeklerde siklikla duyuyorum bunu:KK54:

Offff hemde nasil aglayasim geliyodu resmen ve bu durum 7 ve 8 ay gibi hafif durdu ama hep devam etti dogumdan sonra geciyo cok sukur ki bu arada bebegin kizdir belki cunku kiz bebeklerde siklikla duyuyorum bunu:KK54:
Belki de ama çok rahatsız edici bir agrı.sanki birisi bıçak saplıyor.tedirgin oldum bende biraz bi sorun mu var diye.

Benim ilk hamileliğimde hiç olmamıştı ama bu ikinci de çok fena 7. Ayımdan sonra çıktı bu kalça ağrısı hiç beklenmedik bir anda oluyor ve bütün hareketlerimi etkiliyor ondan sonra ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorum bacağıma kadar iniyor. Dr ile konuşun genelde bu kalça eklem ağrıları magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş ama benim ki değişen vücut ağırlığım bel ve kalçaya baskı yapıyor ve dahası vücut kendini Doğuma hazırlıyor

Benim ilk hamileligimde olmustu ondan sonra gecmedi o agri kaldi orda cok fena canim gidiyo sanki cok ayakta kalinca temizlik falab yapinca zor kalkiyorum oturduğum yerden yataktan cok fena bi agri ilk hamileligimde kalsiyum magnezyum vermisti doktor iyi gelmisti

Benim bir aydan fazladır afedersin kuyruk sokumundan bir ağrı giriyor sanki belimi ikiye bolecek kalcam yarilacak gibi oluyor özellikle sert yere oturunca oluyor hayırlısı bakalım:)

Bendede vardı yürürken zorluk çekiyordum allaha şükür geçti inşallah bidaha olmaz

Merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede var yaklaşık 4 gündür biraz azaltacak bir çözümü olan varmı acaba

Back
X