Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de oldu canim .ilk 3 ayda ne olmadi dersek daha kolay olur...kalcana darbe almissin gibi oluyor..simdi benim cok uyuyunca disari cikip gezerken tek tarafli oluyor
Offff hemde nasil aglayasim geliyodu resmen ve bu durum 7 ve 8 ay gibi hafif durdu ama hep devam etti dogumdan sonra geciyo cok sukur ki bu arada bebegin kizdir belki cunku kiz bebeklerde siklikla duyuyorum bunu
Offff hemde nasil aglayasim geliyodu resmen ve bu durum 7 ve 8 ay gibi hafif durdu ama hep devam etti dogumdan sonra geciyo cok sukur ki bu arada bebegin kizdir belki cunku kiz bebeklerde siklikla duyuyorum bunu
Benim ilk hamileliğimde hiç olmamıştı ama bu ikinci de çok fena 7. Ayımdan sonra çıktı bu kalça ağrısı hiç beklenmedik bir anda oluyor ve bütün hareketlerimi etkiliyor ondan sonra ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorum bacağıma kadar iniyor. Dr ile konuşun genelde bu kalça eklem ağrıları magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş ama benim ki değişen vücut ağırlığım bel ve kalçaya baskı yapıyor ve dahası vücut kendini Doğuma hazırlıyor
Benim ilk hamileligimde olmustu ondan sonra gecmedi o agri kaldi orda cok fena canim gidiyo sanki cok ayakta kalinca temizlik falab yapinca zor kalkiyorum oturduğum yerden yataktan cok fena bi agri ilk hamileligimde kalsiyum magnezyum vermisti doktor iyi gelmisti
Benim bir aydan fazladır afedersin kuyruk sokumundan bir ağrı giriyor sanki belimi ikiye bolecek kalcam yarilacak gibi oluyor özellikle sert yere oturunca oluyor hayırlısı bakalım:)