hamilelere manyetik korumalı külott varmışşş

eren sezen

♥eren&kayra♥
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
7.666
1
156
İstanbul
kızlar hamileler için internet cep telefonu vs..bebeğe zarar veren radrasyon geçirmeyen koruyucu korse varmışş bugün araştırdım ve kendim için sipariş verdimm 9 ay kullanabileceğim bişey ayşe armanın röportajını okudum bu korsenin içine cep telefonunu koymuş ayşe arman ve aramışlar telefon kapalı gözüküyo sinyal geçirmiyo bizim için süper bebeğimizi korumamız gerekiyo onun minicik vücudu daha doğmadan bu kadar manyetiği kaldıramazzz

canım netten hamilelik korsesi diyemi girip sipariş verdin.çok güzel birşeymiş

canım özelden markasını yazıyım burda reklam olmasın gir bak röpörtajları oku benim kafama yattı sipariş verdim bile

tatlım ben şimdi senden duydum...o nasıl oluyo ki???*
canım 3 gündür inceliyorumm bugün sipariş verdim sanada yazıyım bak istersen hamiş olunca işine yarıycak seninde ne demişler tedbir senden takdir allahtan nete girerken ceple konuşurken vicdan azabı duyuyorumm

bende tv de görmüştüm. bi adam hamile olan eşi için yapmış önce sonra pazarlamasını yapmaya başlamış. telefon testinide yapmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…