HAMİLELERİN YÜZ BAKIMI

Kızlar yeni hamileler ya da hamileliği atlatanlar cildinizine nasıl bakıyorsunuz hamilelikte cilt Yağlanması progesteron hormonu salgilandikca artar sivilce cilt lekesi oluşur lütfen yaptıklarınızı paylaşır misiniz

Ben hamilelikten önce limon suruyodum şimdi sursem sakıncası olur mu yoğurt maskesi yapiyodum şimdi ne olur ne olmaz diye bir şey yapamıyorum

burda insanlar çocuk arayışında. bununla ilgili bilgi edinmek ve hamile arkadaşların tecrubelerinden faydalanmak isterler. sen kalkmış saçma sapan bir şey paylaşıyosun. senin derdin buysa sen kaybol hemenn!!!

Forum un başlığı ne ? Hamilelik değil mi ? Ben sana başka bir şey demiyorum.

Inşallah cildin yağlanmaz da acmazsin canım dalga gecmiyorum kimse kimsenin derdinden anlamiyor ben buna üzüldüm

Forum un başlığı ne ? Hamilelik değil mi ? Ben sana başka bir şey demiyorum.
ama bak forumun başlığının hamilelik oldugunuda yazmışsın demekki farkındasin bunun biliyosun yani. bunu bile bile yüzünle ilgili topik açmışsın. bu mesajları görenler ben haksızsam yazsınlar

Hamilesin. seni üzdüysem kusura bakma. hakkını helal et. ama ne yapayım yanlıs bisey oldugunu düşündüğüm şeylere mudahale etmeden duramıyorum

Hamilelik forumu altında açılmış bir konu bu hamilelikte yaşanan her konu için konu açılabilir canım bunun üzeri deki forumun adı hamile kalmak için başlığı atilsaydi ben bu konuyu acamazdim anlatabiliyor muyum bebeğim

sen geç dalganı aferin sana. Hamile kalsamda böyle bir konu açmam..
bende sana başkada bişey demiyorum!

Hamilesin. seni üzdüysem kusura bakma. hakkını helal et. ama ne yapayım yanlıs bisey oldugunu düşündüğüm şeylere mudahale etmeden duramıyorum
bak ben edebiyat öğretmeniyim Türkçeyi gayet iyi biliyorum burada yanlış bir durum yok hem sen bu kadar her şeye müdahale etmeye çalışırsan strese girersin ilk yazdığın mesaja bak ne kadar kötü başlangıç konuşma için insanları kırarak üzerek bir yere varamazsin sen de uzulursun bir dayı yaştayiz belki aynı üzüntüleri yaşadık tanımadan etmeden insanlara kırıcı müdahalede bulunma bu en çok seni kırar madem bebek istiyosun hazırlık yapiyosun insanlardan beddua değil dua al. Bu senin iyiliğin için olur

sen bana ozaman beddua ettin galiba. ne yaparsan yap bişey yazmiycam artık
töbe ya beddua etmem ilk başta sinirlendim sen de hamile kal sivilcen çıksın anlarsın dedim sonra ondan bile pişman oldum inşallah bu sorunu sen yasamazsin dedim beddua etmeyi sevmem çünkü biraz beni anla istedim ama ondan da vazgeçtim

sen bana ozaman beddua ettin galiba. ne yaparsan yap bişey yazmiycam artık
konuyu silebilsem silecem yani düşün ben ne başlıkla konu açtım şu yazışmalara bak bu dertten muzdarip olan girse okusa şunları vaktine yazık yani. Konu nerelere gitti ben de artık yazmıyorum sen de yazma konu takibi iptal ediyorum tamam gerçekten pişman oldum konu açtığıma şu yazışmalara bakınca A.e.o

Canim ben daha cok yeni hamlileyim. Yuzumu temiz tutmaya calisiyorum ve gunluk kremimu kullanmaya devam ediyorum. Hamilelik boyunca gunesten korunmaya calismaliyiz. Her gun koruyucu krem kullanmak lazim hamilelik lekelerini onlemek icin.
Cok guzel ve gayet yerinde bi konu acmissin canim ❤️

Canim ben daha cok yeni hamlileyim. Yuzumu temiz tutmaya calisiyorum ve gunluk kremimu kullanmaya devam ediyorum. Hamilelik boyunca gunesten korunmaya calismaliyiz. Her gun koruyucu krem kullanmak lazim hamilelik lekelerini onlemek icin.
Cok guzel ve gayet yerinde bi konu acmissin canim ❤️
çok tsk ederim bilgin için hayatım

Back
X