hamilelğimi patronuma bir türlü söyleyemiyorum yardım edin

umutsuz ev kadınlarındakı elıf gıbı onun sonuc husran oldu sakladıgı ıcın. gercege donersek karnın bellı olmadan soylemelısın tabı oda ona gore program yapsın senın ızın gununde duracak bırını yetiştirir ne iş yapıyorsun bılmıyorum ama

Avukatlık bürosunda icra departmanında çalışıyorum sürekli yol gidiyorum ayrıca stresli bir iş 7 yaşında kızım var o da işten ayrılmamı çok istiyor,evde senin hayalinle yaşıyorum herkesin annesi yanında sen yoksun diyor en fazla 3-4 ayda çalışabilirim kızımda 32.haftaya kadar çalıştım ama yoruldum artık geri dönmeyi düşünmediğim halde korkuyorum işte.

Canim korkmana gerek yok zaten hamile oldugun icin seni isten cikarmasi yasak. Isten cikarir ve sen sikayet edersen ciddi cezalar ve tazminat odemek zorunda kalacak. Seni anliyorum, ben de senin gibi is yerinde cok yorulanlardanim ancak bir kere isten cikarsan geri baska bir ise bir kac sene sonra baslamak gercekten cok zor. Maddi durumun ne kadar iyi olursa olsun hep esinin eline bakacaksin, kesin esin iyi bir insandir eminim ama ne zaman ne olacagi belli olmaz. Simdi gencken insani kesseler acimiyor da emekli olmak kesinlikle bir bayan icin olmazsa olmaz. Tanidik birinin sirketi varsa sigortani mutlaka yatiracaksan ya da ozel emeklilik sigortasi yaptiracaksan isten ayril derim. Primlerini yatirir sonra cocuklari borclanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…