- 28 Temmuz 2017
- 1.133
- 582
- 53
Lütfen konum yanlış bölüme taşınmasın özellikle bdv ye açtım çünkü. 1 yıllik evliyiz. İlk başlarda ailesel sorunlarim olduğu için hem evliliğim otursun istedigim için çocuk fikrine çok karşı çıktım. Ailesel sorunlarim kendi ailemle ilgili ve cidden takilmayacak şeyler değildi. Etrafimdaki çoğu arkadaşim cok yakinlarim çocuk denemesinde bulunup basarisiz oldular ve cogu tedavi görüyor. Ben çocuk yapmayi denemek istiyorum ama eşim hazir olmadigimizi soyledi ve korunuyor. Cocuk yetistirmeye hazir degilmisiz(m). Doktora gidip muayene oldugumda hamilelige icin engel bi sıkıntı olup olmadığını anlayabiliyor muyuz? Eger sıkıntı varsa denemeye baslicam cunku tedaviler uzun sürecli oluyor. Tabiki herşey Allahin takdiri ama insan olmayinca üzülüyor. Etrafimda herkes cocuk konusunda baski yapiyor bana en ufak seyler hamilemisin? e geliyor. Artik bende eskisi gibi karşı degilim. Baskalarinin cocuklarini degil de artik kendi cocugumu sevmek istiyorum. Evliligimden emin degilim kararsizim. Bazen cok guzel gidiyo bazen de cozememisiz diyorum.