Hamileliği birlikte bekleyelim mi ??

moonspell_

...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
797
480
123
Herkese merhabalar.
8 aylık evliyim ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Geçen ay ilk kez denedik ama sonuç negatifti.İnşallah bu ay iyi haberler verebilirim.Sizde benimle birlikte bekleyişinizi paylaşabilirsiniz.:31::31::31::31::31:

Herkese merhabalar.
8 aylık evliyim ama bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Geçen ay ilk kez denedik ama sonuç negatifti.İnşallah bu ay iyi haberler verebilirim.Sizde benimle birlikte bekleyişinizi paylaşabilirsiniz.:31::31::31::31::31:

kaçıncı ayın kaçında evlendınn :) inşallah Allah gönlüne gore verır :):9::6:

Herkese merhabalar.

herkese merhabalar..

ben de 1,5 senelik evliyim..iki aydır deniyoruz ama sonuç negatif..umarım ben de bu ay güzel haberler veririm..

sen kaç yaşındasın :) 6 aydır bebek istiyormusunuz yeni mi karar verdiniz ?:21:

merhaba kızlar bende bekleyenler arasındayım 8 aylık evliyim bende. bi düşük yaşadım , geçen ay denememiz başarısız geçti.bat a 7 gün kaldı. biraz umutsuzum ilk denememizde tutmuştu ama nedense düşükten 3 ay sonra ilk denemede tutmadı umarım bu ayy tutmuştur ve mutlu habrimi sizlerle paylaşırım, yarışmacı arkadaşlara başarılar
:27::27:

merhaba kızlar bende bekleyenler arasındayım 8 aylık evliyim bende. bi düşük yaşadım , geçen ay denememiz başarısız geçti.bat a 7 gün kaldı. biraz umutsuzum ilk denememizde tutmuştu ama nedense düşükten 3 ay sonra ilk denemede tutmadı umarım bu ayy tutmuştur ve mutlu habrimi sizlerle paylaşırım, yarışmacı arkadaşlara başarılar

hmm en azından hamıle kalabıldıgını bılıyosun hayırlısı olsn ıns olur :) sana da basarılarrr :37:

herkeze selam bende bekliyorum bu ay.gözdem bende temmuz ayında düşük yaşadım 3 aydır deniyoruz adet düzensizliğim oldu 2 aydır.bende soğan kürü denedim iyi geldi bu ay çok ümitliyim benimde adetim 8 nisanda zaman geçmek bilmiyor

herkeze selam bende bekliyorum bu ay.gözdem bende temmuz ayında düşük yaşadım 3 aydır deniyoruz adet düzensizliğim oldu 2 aydır.bende soğan kürü denedim iyi geldi bu ay çok ümitliyim benimde adetim 8 nisanda zaman geçmek bilmiyor

ya benimde reglim cok düzensz soğan kürüne başladım 6 gün içip bıraktım , sen ne tür faydalarını gördün
:51::51:

herkese tekrar merhabalar,
Yoğundum giremedim kusura bakmayın.Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Pozitif düşünüp pozitif sonuçlar alacağız hep birlikte.:15:

çok az kalmış canım inş. olumlu sonuç alırsın :emir_bebek:

ya benimde reglim cok düzensz soğan kürüne başladım 6 gün içip bıraktım , sen ne tür faydalarını gördün
:51::51:

çok faydasını gördüm canım bende pko vardı 1 ayda hemen hepsi gitti ayrıca son 2 aydır ilaçla adet görüyordum soğanı kullandığım ay kendiliğinden geldi adetim keşke yarım bırakmasaydın devam etseydin

Back
X