Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün iki ayrı doktordan randevu aldım... şu ana kadar 2 doktora gittim şansımdan mıdır nedir hiç ilgilenmedi. son adet tarihimi bile sormadı... birazdan kan sonucum çıkacak umarım değerler iyi durumdadır. bana dua edin kızlar :)
Umutlarımızı kaybetmememiz lazım hiç bir zaman. Benim bat 12 Nisan, yani yarın. Heyecanlıyım açıkcası. Rahat olmaya, çok düşünmemeye çalışıyorum ama bir yere kadar yani, insan engel olamıyor.
Umutlarımızı kaybetmememiz lazım hiç bir zaman. Benim bat 12 Nisan, yani yarın. Heyecanlıyım açıkcası. Rahat olmaya, çok düşünmemeye çalışıyorum ama bir yere kadar yani, insan engel olamıyor.
Biraz kasık ağrım var. Birde arada sağ bacağımda ağrı oluyor. Ağzımda metalik bir tad. Ama emin olamıyorum işte.
Erken gebelik belirtilerini okuya okuya kendimi etkiliyor da olabilirim. Çok da umutlanmak ve hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden, biraz rahat davranmaya çalışıyorum.
Biraz kasık ağrım var. Birde arada sağ bacağımda ağrı oluyor. Ağzımda metalik bir tad. Ama emin olamıyorum işte.
Erken gebelik belirtilerini okuya okuya kendimi etkiliyor da olabilirim. Çok da umutlanmak ve hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden, biraz rahat davranmaya çalışıyorum.