Hamileligi boyunca coraspin kullananlar kaçıncı haftada bıraktınız?

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.671
57.649
598
Selam herkese

Daha önce bir kaybım olduğu icin bu seferki hamileligimin başından beri coraspin kullanıyorum tedbir amaçlı.herhangi bi pihtilasma testi yapilmamisti.Allaha şükür 31.haftaya geldik.doktor 32.haftada coraspini birakmami söyledi.erken dogum olursa kan kaybi olmasin diye.ama ben cok korkuyorum.ya birakinca bebeğime birsey olursa diye.kullananlar kacinci haftada biraktiniz acaba?

Bende kullanıyorum 32 haftaya kadar devam edicez kimi zaman doguma kadar demişti doktorum doktoruna güven bence. Evet zor biliyorum fakat doktorun seni risk e atmaz:KK66:
Ya bebegime birsey olursa korkusu yiyip bitiriyo beni :( coraspinin etkisinin igneden daha uzun sürdüğünü soyledi doktorum.o yüzden birak dedi.erken dogum olursa kan kaybindan gitmiyim diye.o zaman iğne verse olmaz mi :( sen igne kullaniyor musun kac haftaliksin?

Ya bebegime birsey olursa korkusu yiyip bitiriyo beni :KK43: coraspinin etkisinin igneden daha uzun sürdüğünü soyledi doktorum.o yüzden birak dedi.erken dogum olursa kan kaybindan gitmiyim diye.o zaman iğne verse olmaz mi :KK43: sen igne kullaniyor musun kac haftaliksin?
Yok daha benim 9 haftalık fakat normal ameliyatlarda bile kan sulandırıciyi 1 hafta önce keserler sezaryan mi yoksa normal mi düşünüyor sunuz. Sezaryan ise sonuna kadar yani son 1 haftaya kadar kullanirsin fakat normalse nezman gelecegi belli olmaz kanamani durduramazlar oyuzden sen bir kac doktorlada görüş için rahat etsin sonra karar ver

Yok daha benim 9 haftalık fakat normal ameliyatlarda bile kan sulandırıciyi 1 hafta önce keserler sezaryan mi yoksa normal mi düşünüyor sunuz. Sezaryan ise sonuna kadar yani son 1 haftaya kadar kullanirsin fakat normalse nezman gelecegi belli olmaz kanamani durduramazlar oyuzden sen bir kac doktorlada görüş için rahat etsin sonra karar ver
Allahin izniyle normal dogum düşünüyorum.tabi belli de olmaz belki normal olmaz sezeryan olur.bende cok celiskide kaldim.göze alamiyorum bebegime birsey olursa diye.dedigin gibi sorayim bi kac doktora daha.tesekkur ederim

Allahin izniyle normal dogum düşünüyorum.tabi belli de olmaz belki normal olmaz sezeryan olur.bende cok celiskide kaldim.göze alamiyorum bebegime birsey olursa diye.dedigin gibi sorayim bi kac doktora daha.tesekkur ederim
Rica ederim sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah

Bir arkadaşım ığne kullanıyordu doğacağı gün bile vurdu normal doğum yaptı. Sizde bir kaç doktora daha sorun bence hakkınızda hayırlısı olsun. Benim gibi bekleyenlere de dua edin :KK200:
Bende doktorumla bunu konusacagim.madem coraspini biraktiriyor igne versin.insallah kabul eder bunu.

Insallah rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.kimseyi kucagi bos birakmasin insallah.sabrın sonu selamet.benimde 5 sene sonra oldu

Bir arkadaşım ığne kullanıyordu doğacağı gün bile vurdu normal doğum yaptı. Sizde bir kaç doktora daha sorun bence hakkınızda hayırlısı olsun. Benim gibi bekleyenlere de dua edin :KK200:
Rabbim inşallah en kısa zamanda evlatla mujdelendirsin seni canım bende uzun yillar bekleyenlerdenim rabbim dualarimizi kabul etti senin kinide etsin inşallah birde hamile kalmadan önce allahim dedim bebeğim olursa kurban kesicem dedim ve o ay hamile kaldım ve öğrenir öğrenmez hemen kestirdim. Sende çok dua et ve dene

Bende doktorumla bunu konusacagim.madem coraspini biraktiriyor igne versin.insallah kabul eder bunu.

Insallah rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.kimseyi kucagi bos birakmasin insallah.sabrın sonu selamet.benimde 5 sene sonra oldu
Sorun inşaallah yardımcı olur doktor. Duanız içinde sağolun. Neden olmadı bende 3.5 yıldır uğraşıyordum pkoluyum. Şans eseri hamile kaldım oda dış gebelik oldu. 3 ay olacak kürtaj olalı :(

Rabbim inşallah en kısa zamanda evlatla mujdelendirsin seni canım bende uzun yillar bekleyenlerdenim rabbim dualarimizi kabul etti senin kinide etsin inşallah birde hamile kalmadan önce allahim dedim bebeğim olursa kurban kesicem dedim ve o ay hamile kaldım ve öğrenir öğrenmez hemen kestirdim. Sende çok dua et ve dene
Bende eşimde dedik kurban keseriz mevlit okuturuz diye.

Sizin neden olmadı

Sorun inşaallah yardımcı olur doktor. Duanız içinde sağolun. Neden olmadı bende 3.5 yıldır uğraşıyordum pkoluyum. Şans eseri hamile kaldım oda dış gebelik oldu. 3 ay olacak kürtaj olalı :KK43:
Bende de gecmeyen pco vardi.zayifladim oncelikle.15 kilo verdim.duzenli adet bile goremiyordum.sonra sogan kuru yaptim.Allaha şükür kendiliginden geldi.2 sene evvel benimde bi kaybim oldu.ve kurtaj olduktan 2 sene sonra hamile kalabildim.hemen kalanlarda var.6 ay sonra kalanlarda.seninki daha cok yeniymis.Allahin izniyle olur bebegin endiselenme hic

Dış gebelikten öncede demiştim 4 cuma çocukları sevindirecem diye. Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez yapmıştım. Buseferde dedik kurban keseriz diye

Bende de gecmeyen pco vardi.zayifladim oncelikle.15 kilo verdim.duzenli adet bile goremiyordum.sonra sogan kuru yaptim.Allaha şükür kendiliginden geldi.2 sene evvel benimde bi kaybim oldu.ve kurtaj olduktan 2 sene sonra hamile kalabildim.hemen kalanlarda var.6 ay sonra kalanlarda.seninki daha cok yeniymis.Allahin izniyle olur bebegin endiselenme hic
Bende 15 kilo verdim geri aldım bir daha verdim . Aşılama denedik tutmadı.kaybınız neden oldu Allah inşaallah şimdiki evladınızı size bağışlasın

Dış gebeliğimde enfeksiyondanmış. Çok şükür erken farkettik tüplerim hasar görmeden.

Bende 15 kilo verdim geri aldım bir daha verdim . Aşılama denedik tutmadı.kaybınız neden oldu Allah inşaallah şimdiki evladınızı size bağışlasın
Amin canim cok sagol.neden oldugu hakkında bi fikrim yok doktor sagliksiz gebelik demisti.bebegimin kalp atışı duyulmamisti.önce ilacla düşük yaptırdılar daha sonra kurtaj oldum parca kalmasindan.cok sıkıntılı bir surecti.evlendigimde 3 yil olmadi bebegim.sonra olmustu bu şekilde kaybettim.kurtajdan sonra 2 yil hamile kalamadim bir türlü.kendimi spora diyete vermiştim.anlasilan benim çocuğum olmayacak gözüyle bakiyordum.çünkü 5 yılda yapmadigim kalmamisti olmasi için.sonra yine kendiliginden geldi.rabbim nasip etti şükürler olsun.o zmaan anladım,herşeyin bi zamani var.hangisi hayirli ise o olsun hakkimizda.hayirli zaman bu zamanmis.insallah senin içinde en hayırlı olan zamanda nasip eder rabbim

Sizin neden olmadı
Bende pkoluyum sipermler sıkıntılı ilk oglumu 4 sene üstüne hamile kaldım oğlum 2 yaşındaydı bıraktık korunmayi 5 sene sonra kimsayal gebelik yasadim aralıkta düştü sonra 6 ay sonrada bu gebeligim oluştu rabbim neylerse güzel eyler 12 senelik evliyim 10 yıl çocuk olsun diye geçti ömrüm 19 yasinda evlendim suam 31 yasindayim

Back
X