Benim gibi olan bi kisi dahaben de epidural sezeryan hayallri kurarken doktorumun sehir disinda olmasi sebebiyle kabus gibi bir normal dogum yaptim.baskalarina sorsan en guzeli dogali normalmis.o cektigim sancilar yalvarislarim cigliklarim anemin kolunu morartmam hala gozumun onunde.dogum anini anlatamiyorum bile.beni o an bile bile olume terkeettiklerini hissederek yalvardim ama nafile.cok zor dogurdum kesiklerim cok derin bir suru dikisim var kizim sarilik oldu hastanedeyim suan ve dikisler yuzunden popomun ustune oturamiyorum.ee nerde kaldi normal dogumun kolayligi?
Benim gibi olan bi kisi dahaben de epidural sezeryan hayallri kurarken doktorumun sehir disinda olmasi sebebiyle kabus gibi bir normal dogum yaptim.baskalarina sorsan en guzeli dogali normalmis.o cektigim sancilar yalvarislarim cigliklarim anemin kolunu morartmam hala gozumun onunde.dogum anini anlatamiyorum bile.beni o an bile bile olume terkeettiklerini hissederek yalvardim ama nafile.cok zor dogurdum kesiklerim cok derin bir suru dikisim var kizim sarilik oldu hastanedeyim suan ve dikisler yuzunden popomun ustune oturamiyorum.ee nerde kaldi normal dogumun kolayligi?
Canim ozaman sen sansliymissin unutamadigin guzel anilarin olsun benim ebe mendeburun tekiymis epidural yapin dedim ama anestezisti cagirmaya usendi galiba.hala psikolojim cok bozuk dusundukce agliyorum.allah senin yavrunu da sana bagislasin.insallah hep guzel anilariniz olsun
doğum anım çok şükür güzel geçti hatta korktuğumdan düşündüğümden de kolay geçti diyebilirim ama kızlar bende sürekli bi ağlama hissi var ..
küçücük bi bebek bana muhtaç yetersiz olduğumu düşünüyorum of türlü türlü şeyler aklıma geliyo zaten plansız bi gebelikti bebeğim için ölürüm onu deliler gibi seviyorum ama bu ağlama hissi niye anlayamıyorum duygularım karmakarışık[/QU
canım yenımı dogum yaptın? lohusalık dönemı cok zor gecıo bazı kadınlarda bu dönem 6 aya kadar uzayabılıomus.bende öyleydım halada öyle sayılırım aslında bebegıme baktıkca gözlerım dolar aglarım bendekı bu karısıklıkta senınkı gıbı.bu daha cok annelıkle alakalı olmalı bız kadınlar zaten duygusal varlıklarız bu dahada normallestırıo durumu=)
Aynı tecrübeleri yaşamışız hem de tıpatıp aynıaynı ölüme terkedilmişlik duygusu anneee yardım edin bu doğal değil bu kadar acı doğal değil çığlıklarım hala kulağımda gözümün önünde.
allah herkese bu güzel duyguyu yasatsın ınsallah herkesın evladını bagıslasın.nerde yaptın dogumunu özel hastanemı devlet hastanesımı cok enteresan bu kadar acıyı cektrmelerı ben ızmırdeyım. çok üzüldüm senın adına yenı dogum yaptın sanırım degılmı?benım oglusum 7 ayı doldurcak ayın 16sında
ben de 2. doğumumu unutamıyorum...
her şey korku filmi gibiydi... doğuma gidişim, bekleyişim, doğum anı ve sonrası...
3 yıl geçti ama ben hala oraya gittiğimde elim ayağım boşalır...
rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
Evet normalde artvin de yasiyorum ama rize de ozelde dogum yaptim.13 gun oldu acilarim daha yeni yeni gecmeye basladi.tabi psikolojim hala cok berbat.etrafimdakilerin 2.cocuk nezaman esprilerini bile kaldiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?