hamileliği,doğumunu ve sürecini aklından cıkaramayan anneler

elfmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
445
38
118
ben hamileliğimi doğumumu bi türlü unutamıyorum arkadaşlar annelik duygusu ınanılmaz güzel bır duygu ama süreklı aynı görüntüler gözümde canlanıyor dr um cok iidi izmirde egepolde gökalp beyı tanıyan cok kısı vardr emınım dogumumu o yaptrdı. kafam süreklı sorularla görüntülerle dolu benım gıbı olanlar varmııı? umarım normaldır bu düşündüklerım yoksa delırıyomuyum=(

Benim gibi olan bi kisi daha:-) ben de epidural sezeryan hayallri kurarken doktorumun sehir disinda olmasi sebebiyle kabus gibi bir normal dogum yaptim.baskalarina sorsan en guzeli dogali normalmis.o cektigim sancilar yalvarislarim cigliklarim anemin kolunu morartmam hala gozumun onunde.dogum anini anlatamiyorum bile.beni o an bile bile olume terkeettiklerini hissederek yalvardim ama nafile.cok zor dogurdum kesiklerim cok derin bir suru dikisim var kizim sarilik oldu hastanedeyim suan ve dikisler yuzunden popomun ustune oturamiyorum.ee nerde kaldi normal dogumun kolayligi?

Benim gibi olan bi kisi daha:-) ben de epidural sezeryan hayallri kurarken doktorumun sehir disinda olmasi sebebiyle kabus gibi bir normal dogum yaptim.baskalarina sorsan en guzeli dogali normalmis.o cektigim sancilar yalvarislarim cigliklarim anemin kolunu morartmam hala gozumun onunde.dogum anini anlatamiyorum bile.beni o an bile bile olume terkeettiklerini hissederek yalvardim ama nafile.cok zor dogurdum kesiklerim cok derin bir suru dikisim var kizim sarilik oldu hastanedeyim suan ve dikisler yuzunden popomun ustune oturamiyorum.ee nerde kaldi normal dogumun kolayligi?

canım senın dogumun baya sıkıntılı gecmıs.cok gecmıs olsun ama emınım bebısını görünce acıların hafıflıyordur=) ama neden epıdural yapmadılar sana o acıyı cektırdıler anlamadım?ben epıdural sezeryan oldum cok ıstemıstım normal dogum yapabılmeyı ama epıdural olarak.hem pelvıs muaynemde uygun görmedı dr um hemde son nst de oglusumun kalp atışları sıkıntılıydı mecbur sezeryan oldu.benım unutamadıgım da o yasanan güzel anılar=) o günlerdekı telasım heyecanım.

Canim ozaman sen sansliymissin unutamadigin guzel anilarin olsun benim ebe mendeburun tekiymis epidural yapin dedim ama anestezisti cagirmaya usendi galiba.hala psikolojim cok bozuk dusundukce agliyorum.allah senin yavrunu da sana bagislasin.insallah hep guzel anilariniz olsun

doğum anım çok şükür güzel geçti hatta korktuğumdan düşündüğümden de kolay geçti diyebilirim ama kızlar bende sürekli bi ağlama hissi var ..
küçücük bi bebek bana muhtaç yetersiz olduğumu düşünüyorum of türlü türlü şeyler aklıma geliyo zaten plansız bi gebelikti bebeğim için ölürüm onu deliler gibi seviyorum ama bu ağlama hissi niye anlayamıyorum duygularım karmakarışık

Aynı tecrübeleri yaşamışız hem de tıpatıp aynı :( aynı ölüme terkedilmişlik duygusu anneee yardım edin bu doğal değil bu kadar acı doğal değil çığlıklarım hala kulağımda gözümün önünde.

Canim ozaman sen sansliymissin unutamadigin guzel anilarin olsun benim ebe mendeburun tekiymis epidural yapin dedim ama anestezisti cagirmaya usendi galiba.hala psikolojim cok bozuk dusundukce agliyorum.allah senin yavrunu da sana bagislasin.insallah hep guzel anilariniz olsun

allah herkese bu güzel duyguyu yasatsın ınsallah herkesın evladını bagıslasın.nerde yaptın dogumunu özel hastanemı devlet hastanesımı cok enteresan bu kadar acıyı cektrmelerı ben ızmırdeyım. çok üzüldüm senın adına yenı dogum yaptın sanırım degılmı?benım oglusum 7 ayı doldurcak ayın 16sında

doğum anım çok şükür güzel geçti hatta korktuğumdan düşündüğümden de kolay geçti diyebilirim ama kızlar bende sürekli bi ağlama hissi var ..
küçücük bi bebek bana muhtaç yetersiz olduğumu düşünüyorum of türlü türlü şeyler aklıma geliyo zaten plansız bi gebelikti bebeğim için ölürüm onu deliler gibi seviyorum ama bu ağlama hissi niye anlayamıyorum duygularım karmakarışık[/QU

canım yenımı dogum yaptın? lohusalık dönemı cok zor gecıo bazı kadınlarda bu dönem 6 aya kadar uzayabılıomus.bende öyleydım halada öyle sayılırım aslında bebegıme baktıkca gözlerım dolar aglarım bendekı bu karısıklıkta senınkı gıbı.bu daha cok annelıkle alakalı olmalı bız kadınlar zaten duygusal varlıklarız bu dahada normallestırıo durumu=)

Aynı tecrübeleri yaşamışız hem de tıpatıp aynı :( aynı ölüme terkedilmişlik duygusu anneee yardım edin bu doğal değil bu kadar acı doğal değil çığlıklarım hala kulağımda gözümün önünde.

gecmıs olsun canım sanada.epıdural nıye yapmazlar anlamıyorum cok üzüldüm adınıza gercekten allah evlatlarınıza saglık versın.

ben de 2. doğumumu unutamıyorum...
her şey korku filmi gibiydi... doğuma gidişim, bekleyişim, doğum anı ve sonrası...
3 yıl geçti ama ben hala oraya gittiğimde elim ayağım boşalır...
rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin...

allah herkese bu güzel duyguyu yasatsın ınsallah herkesın evladını bagıslasın.nerde yaptın dogumunu özel hastanemı devlet hastanesımı cok enteresan bu kadar acıyı cektrmelerı ben ızmırdeyım. çok üzüldüm senın adına yenı dogum yaptın sanırım degılmı?benım oglusum 7 ayı doldurcak ayın 16sında

Evet normalde artvin de yasiyorum ama rize de ozelde dogum yaptim.13 gun oldu acilarim daha yeni yeni gecmeye basladi.tabi psikolojim hala cok berbat.etrafimdakilerin 2.cocuk nezaman esprilerini bile kaldiramiyorum

ben de 2. doğumumu unutamıyorum...
her şey korku filmi gibiydi... doğuma gidişim, bekleyişim, doğum anı ve sonrası...
3 yıl geçti ama ben hala oraya gittiğimde elim ayağım boşalır...
rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin...

amin canım gecmıs olsun=)

Evet normalde artvin de yasiyorum ama rize de ozelde dogum yaptim.13 gun oldu acilarim daha yeni yeni gecmeye basladi.tabi psikolojim hala cok berbat.etrafimdakilerin 2.cocuk nezaman esprilerini bile kaldiramiyorum

kıyamam tekrar gecmıs olsun ıcınde bulundugun durumun güzel yanlarını görmeye calıs bı bebegın oldu unutma senın bebegın o =)

Merhaba arkadaşlar
Doğumunu unutamayanlardan biri de benim.17 gün önce doğum yaptım. Aklıma geldikçe hala ağlıyorum. Epidurelle normal doğum yaptım.Bebeğim 1 hafta geçmesine rağmen gelmemişti. Suni sancı verdiler. Saatlerce bağırdım etrafımdakilere yalvardım. Şimdiki aklım olsaydı sezeryan olurdum. Ağrı eşiğim düşük olduğu için normal bir insanın çok daha fazla dayanabileceği sancılara ben 10 saat dayanabildim ve iğne yaptırdım. Epidural için Bir de ağrısız doğum derler ama ben bütün o ağrıları sancıları çektim. İğnenin hiçbir faydası olmadı. Sadece dikerken hissetmedim. Üstüne de bi sürü para bayıldık. Aksilikler de cabası. İğne tutmadı 2 kez yaptılar. Bebeğin kafası dönmedi. Ikınmalarım yetersiz olduğu için bebeğin kalp atışları düşmeye başladı. Doğumdan sonra kanamam oldu tampon yapıldı. Dikişlerimden de çok çektim. 17 gün oldu hala doğru düzgün oturamıyorum. Falan filan. Neyseki bebeğimi sağ salim kucağımıza aldık darısı tüm bebek bekleyenlerin başına :)

Slm kızlar bende iki tane çok kolay normal.doğum yaptım,üçüncü bebegimi mecburen sezeryanla dünyaya getirdim dogurdum diyemiyorum cunki hiç bir his yok resmen ameliyat ışte,erken doğumda olunca acilarim ikiye katlandı sezeryanla doğurmak zorunda olmam resmen tokat,gibi geldi unutamiyorum,Allah herkese normal kolay vaktinde doğumlar versin,kadın olmak zor ..

5 gün önce normal doğum yaptım. açılmalarım başlamıştı ama 3 gün içinde kendi gelmezse sun sancı ile yatış yapıyorsun dedi doktorum. öyle de oldu. doğum yapçağım sabah 10-15 dkda bir belime çok hafiften sancı vuruyordu. sanırım açılma devam ediyormuş ki suni sancı verilmeye başladığından 2-2.5 saat sonra doğdu güzel kızım. suni sancı normalinden daha ağrılı diyenler haklı sanırım. hastaneyi inlettim 2 saat:) doğum kolay oldu, dikiş kısmında biraz çıldırttım doktorumu ama doktorumdan allah razı olsun çok sabırlı çok iyi bi insan. varis varmış bende,aşırı kılcallanma gibi bişeymiş., nerdeyse oradaki tüm kılcal damarlarım çatladığından dikiş faslı doğumdan uzun sürdü ve çok kan kaybettim. masadan kalkarken az daha bayılıyordum. üç gün beyaz suratla hortlak gibi gezdim:) şimdi iyiyim şükür. ara ara aklıma gelmiyor değil. nasıl doğurdum diyorum şu anda. ama kızıma bakınca acılar geçer ama karşılığında bu güzelliği bana bağışladığı için şükrediyorum allaha. heralde uzun süre de aklıma gelicek o anlar ki normaldir. allah tüm hamile arkadaşlarımızı kurtarsın çabuk ve az sancılı doğumlar versin.

Back
X