Anlattıklarınızda kendi hamileliğimde verdiğim mücadele gözümün önüne geldi sadece keşke bu kadar araştırmasaydım uğraşmasaydım da hamileliğimi keyifli geçirseydim diyorum. Çünkü cani kadın doğumcuların söyledikleri genelde boş çıkıyor beni öyle korkuttular doğumdan önce beşik alamadım bebeğime. Doğduğunda Allah korusun yatalak olacak yaşamaz dediler dandy Walker teşhisi ama şuan 6 aylık çok şükür gayet sağlıklı bir gülüşü tüm geçmişi unutturuyor size tavsiyem rahatça geçirin hamileliğinizi ameliyat falan diyorlar hiçbiri olmuyor içiniz rahat olsun. Özel hastaneler doğumu kabul etmedi yeterli ekipman olmaz burda araştırma hastanesinde yapacaksınız dediler doğumu. Perişan bir şekilde geçti doğumum. Çok şükür ki sağlıklı bir şekilde getirdim evime. Şuan beyin cerrahisi takip ediyor durumunu ilaç vs yok rutin kontrol kadın doğumcular ultrasona bakıp bu kadar net konuşuyor beyin cerrahi doktoruna bazı sorular soruyor büyüdükçe görücez diyor elde avuçta olmayan çocuğa net konuştuklarına sinir oluyorum annelere en güzel zamanlarını zehir ediyorlar. ayrıca Dandy Walker bir sendrom yalnızca takip altında olacak bu kadar içiniz ferah olsunnn:)