• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliği Kaldıramıyorum

Constantinodino

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2023
175
26
18
Merhaba 12 haftalık gebeyim ama hep rahatsızım kalbim ağrıyor ekstrasistoller ve aritmi taşikardi var başım sürekli dönüyor nefes alamıyorum mide bulantım var vücudum hamileliği kaldıramıyor gibi hissediyorum ve korkuyorum her gün acı Çekiyorum böyle yaşayan oldu mu yardım edin

Tamda bu haftadan sonra hersey yoluna gitmeye baslicak. Ben de ilk 3 ay inanilmaz kotuydum. Mide bulantisi yanmasi her neyse o lanet her gece saat 10 da aglatiyordu beni. O kadar kotuydu ki hersey olmek istiyordum ama inanin bundan sonrasi daha guzel

Merhaba 12 haftalık gebeyim ama hep rahatsızım kalbim ağrıyor ekstrasistoller ve aritmi taşikardi var başım sürekli dönüyor nefes alamıyorum mide bulantım var vücudum hamileliği kaldıramıyor gibi hissediyorum ve korkuyorum her gün acı Çekiyorum böyle yaşayan oldu mu yardım edin

Benim de kusmalarim asiriydi , 8 haftalikken baslamisti , 19 haftaya kadar devam etti maalesef, 19 haftada erken dogum olmasaydi gebelik sonuna kadar devam ederdi.

Tansiyon düşüklüğü ve sıcak basmalarim oluyordu. Sabaha kadar 3 tane buz torbasi ile oda oda gezerek uyuyordum ve o halde sabah kalkıp işe gidiyordum.

Hamilelik cok güzel bir şey diyen olursa ağzına kürekle vururum diyordum.

Bir de her sey bana kokuyordu , ayy aklıma geldi şimdi . Hala midem bulanır o günleri ve o kokulari hatırladıkça.

Uyuyorum bir kac haftaya mide bulantilariniz bitmis olur.

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin evladınızi

Tamda bu haftadan sonra hersey yoluna gitmeye baslicak. Ben de ilk 3 ay inanilmaz kotuydum. Mide bulantisi yanmasi her neyse o lanet her gece saat 10 da aglatiyordu beni. O kadar kotuydu ki hersey olmek istiyordum ama inanin bundan sonrasi daha guzel
Kalbim ağrıyor sürekli başım dönüyor çok yoruldum 😭

Evet ben öyleydim baş dönmesi kusma taşikardi mide bulantısı mide yanması nefes alamama şöyle söyleyeyim
Günde 4 defa bulantı hapi kullanıyordum 34 haftada tam bitti çok şükür derkennnn
Covid oldum 1 hafta hastanede yattım çok kötü geçti kısacası ama geçiyor bir şekilde :KK61:

Benim 14. Haftada sorunlar.gecmisti

Bende boyleydim.
İlk hamileliğim özellikle berbat otesiydi.
Hala çok hasta olduğumda direk hamile olduğum günler gelir aklıma.
Çünkü ben 9 ay hamilelik değil, 9 ay hastalık yaşıyor gibiydim.
Durmadan kusma, bulantı, çarpıntı, tansiyon düşüklüğü, sürekli yorulma.
Yani bunyeniz hassassa Max 9 ay sabır.
Bu da sayılı gün, yeter ki sonu sağlıkla bitsin 🙏
Ben bir daha hiç su icebilecek mıyım diye düşünürdüm..

Benim 2. Gebeliğim böyledi demicem inanınki daha beterdi 4 aydan sonra yavaş yavaş düzelmişti tam düzelmesede ama benm riskli gebelikti kendi rahatsızlıklarımda vardı.oyüzden üzülme 4. Aydan sonra düzeliyo benim ilk 4 ay eklemlerim ağırdı sırtım ağrıyodu karnım ağrıyodu kusmaktan kupkuru kalmıştım bende diyodum vücudum kaldırmıyo diye bağışıklığım düşüyodu inanın dğuma kadar b12 folik asit kullandım bunun dışında daha bir çok ilaçlarım vardı.demem o ki bişeylerle oyalanın yürüyüş yapın kafanızı dağıtıcak ii şeyşer yapın en önemlisi kendinize sürekli şöyle söyleyin ben iyi olucam bune ki gelip geçicek keyfini çıkarmalıyım.gayet iyim iyi olucam karnımda miniğim var çok şükür oda iyi olsun.hep böyle derdim yürüyüşlere çıkardım derin derin nefes alıp hayaller kurardm kendimle konuşmak bile iyi gelirdi bana

Benim hamileligim de cok zor gecti. Tansiyonunuzu surekli olcun yukselirse doktora gidin. Onun haricinde yakinda gecer inşallah diger sorunlar 😊

Doktorunuza paylaşın burada kımse sıze yardım edemez. Sizin için bu mübarek günlerde dua edecegım.

Doktorunuza paylaşın burada kımse sıze yardım edemez. Sizin için bu mübarek günlerde dua edecegım.
Ilk gebeligimdeliğimde 20 haftaya kadar aşırı kusmuştum, kusmaktan öleceğim sanmıştım..sonra geçti.. 2.gebelikte doğuma kadar hep bulantim oldu..limon koklamak iyi geliyordu..allah sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin..

Mide bulantısı halsızlık felan normal ama kalbim ağrıyor diyorsanız mutlaka doktora gidin gitmişsinizdir belki ama hem kadın doğuma hemde Kardioloji bölümüne görünün derim baştan önlem alın ki başka sorun olmasın 🧿🙏🏼🥹 çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ağır iş yapmayın yorulmayın bol su için

Benim de kusmalarim asiriydi , 8 haftalikken baslamisti , 19 haftaya kadar devam etti maalesef, 19 haftada erken dogum olmasaydi gebelik sonuna kadar devam ederdi.

Tansiyon düşüklüğü ve sıcak basmalarim oluyordu. Sabaha kadar 3 tane buz torbasi ile oda oda gezerek uyuyordum ve o halde sabah kalkıp işe gidiyordum.

Hamilelik cok güzel bir şey diyen olursa ağzına kürekle vururum diyordum.

Bir de her sey bana kokuyordu , ayy aklıma geldi şimdi . Hala midem bulanır o günleri ve o kokulari hatırladıkça.

Uyuyorum bir kac haftaya mide bulantilariniz bitmis olur.

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin evladınızi
Amin inşallah 🤲🏻🥺 zor gerçekten

Mide bulantısı halsızlık felan normal ama kalbim ağrıyor diyorsanız mutlaka doktora gidin gitmişsinizdir belki ama hem kadın doğuma hemde Kardioloji bölümüne görünün derim baştan önlem alın ki başka sorun olmasın 🧿🙏🏼🥹 çok geçmiş olsun bol bol dinlenin ağır iş yapmayın yorulmayın bol su için
Aslında gittim sebep bulamadılar biraz panik ve stresli bir yapım var bütün doktorlar ona bağlıyorlar ekstra atımlar işin gebelikte normal diyorlar taşikardi için de psikolojik vs diyorlar ama özellikle yemek sonraları çok rahatsız edici oluyor beloc 25 alabilirsin çok rahatsız olursan dedilerben de mecbur kullanıyorum çünkü çok şiddetli oluyor 🥺

Aslında gittim sebep bulamadılar biraz panik ve stresli bir yapım var bütün doktorlar ona bağlıyorlar ekstra atımlar işin gebelikte normal diyorlar taşikardi için de psikolojik vs diyorlar ama özellikle yemek sonraları çok rahatsız edici oluyor beloc 25 alabilirsin çok rahatsız olursan dedilerben de mecbur kullanıyorum çünkü çok şiddetli oluyor 🥺
Amladım canım panik ve stresse ve piskolojikse doktora güvenebilirsin hepsi aynını diyorsa sende panik yapım var diyosun zaten bak sağlıklı beslen bol bol dinlen seni zorlayacak yorcak işler yapma ve bol su iç iki canlısın🧿 omega 3 filan takviye al stresse de iyi geldiği söyleniyor zihin acısından iyidir bide arada çık hava al aklını boşalt bişey düşünme ben hiç hamile olmadım ama kalp sorunum hep vardı çok stressden kaynaklandığını söylediler koffein içeceklerde yasaklandı bana arada insan olur ya ceryanda kalır oda kalp ağrısı yaparmış üşütmekden .. çoğu hamile kadın yatağının yanında tuzlu kraker gibi şeyler bulunduruyor sabah mide bulantısı için bildiklerim. Bukadar 🤷🏻‍♀️ hiç içine sinmiyorsa özele git belki daha çok ilgilenirler canım 🙏🏼 geçmiş olsun kafana bişey takma hamileliğin tadını çıkar okadar isterdim ki yerinde olmayı🥰

Amladım canım panik ve stresse ve piskolojikse doktora güvenebilirsin hepsi aynını diyorsa sende panik yapım var diyosun zaten bak sağlıklı beslen bol bol dinlen seni zorlayacak yorcak işler yapma ve bol su iç iki canlısın🧿 omega 3 filan takviye al stresse de iyi geldiği söyleniyor zihin acısından iyidir bide arada çık hava al aklını boşalt bişey düşünme ben hiç hamile olmadım ama kalp sorunum hep vardı çok stressden kaynaklandığını söylediler koffein içeceklerde yasaklandı bana arada insan olur ya ceryanda kalır oda kalp ağrısı yaparmış üşütmekden .. çoğu hamile kadın yatağının yanında tuzlu kraker gibi şeyler bulunduruyor sabah mide bulantısı için bildiklerim. Bukadar 🤷🏻‍♀️ hiç içine sinmiyorsa özele git belki daha çok ilgilenirler canım 🙏🏼 geçmiş olsun kafana bişey takma hamileliğin tadını çıkar okadar isterdim ki yerinde olmayı🥰
Deneyeceğim 🥰 Allah isteyen bakabilecek durumu olan herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼🤲🏻

Back
X