Hamileliğim devam ediyormu etmiyormu ltf yardim edin

Dilek_61

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
11
2
6
Cumartesi günü test yaptim ikiside positiv cikti pazar dayanamdim digital bitane daha yaptim gebeliğin 3-4 haftasinda olduğumu gösterdi.Sali doktoruma gidip kan verdim beta HCG 35 çıkti düşük çıkmış değer ve tekrar kan aldi bugün oda HCG 47 cikti çarşamba az bisey kanama oldu ama devam etmedi ondan düşuk olmustur dedi hamileligi sonlanmistir dedi değer 2 günde 2 katina çıkmadığı için ne yapacagimi bilmiyorum yanilma payi varmıdır bunun gibi bişey yasiyan varsa yardım edebilirmi ne yapmam gerek tşkler

Tekrar kan testi neden yaptırmadı ki doktor?

Bu hafta izinli oldugu için 2 hafta sonraya verdi randovu yani 24.10 ne gidip kan vercem bide tekrar cikabikir demesi kafami bulandirdi icim hic rahat değil pazar gunu digital test yapcam tekrar ve hamile cikarsa direk hastaneye gidicem ama suan cok kötüyüm bilen veya ayni seyi yasamis olan varsa belki bi umut dedim yazom ilk defa yaziyorum buraya

Ultrasonlada baktı bişey gorunmedi benime ilgilenen doktor emekli oldu baska doktra gecmek zorunda kaldim özel doktora gidioyruz biz almanyadayim ben ama cok şaşkınim ne yapicami bilmiyorum

O zaman sen kendine çok dikkat et, iyi beslen ve iyi düşün. Belki laboratuvar sonuçları yanlıştır.

bence başka bir doktora git hemen
Pazar gününe kadar beklemeyi düşündum eger duserse idrarda da belli olmaz ama hala hamilesin diye cikarsa hemen hastanedeki kadin doktoruna gitmeyi düşündüm daha detayli bakarlar hiç olmassa ama nasil bekliycem bilmiyorum dua etmekten baska bisey gelmiyor elimden

canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana o güne kadar uzat bacaklarını yat dinlen bol boş

Canım üzülme ama benimde basıma geldi kimyasal gebelik geciriyosun degerlerin artmıcak düşüşe gecicek adet le birlkte deger 0 lancak canım benimde basıma geldi aynısı

Canım üzülme ama benimde basıma geldi kimyasal gebelik geciriyosun degerlerin artmıcak düşüşe gecicek adet le birlkte deger 0 lancak canım benimde basıma geldi aynısı
Geçmiş olsun canm.ağrı bişey oldumu sende ve nezaman yine adet gördün? Bu hafta olursun dedi bana ama cikada bilir demesi kafami karistirdi benim ve sali günü kan verdim 35 ve bugün 47 fazla artış olmadigi icin öyle olduğunu düşünüyor olamzmi sence

Canım soyle anlatıyım sana ilk kan verdigimde 147 felandı 3 gün sonra randevu aldım gittim kan aldı 167 olmus doktor kimyasal gebelik dedi düşüşe gecicek degerin 0 landıgında adet le birlikte sökülcegini soyledi dedigi gibi 1 hafta icinde adet oldum normal adet oluyorsun sadece ufacık nokta gibi pıhtılar olabilir sonrasında adetim 1 haftaya yakın mı ne gecikti sonra düzene girdi ama seninde aynı olcak demiyorum belki senin birden fırlıcak imkansız bisey degil ama kanaman olursa bilki adet oldun sökülmeye basladı üzme sakın kendini korunmadan tekrar deneyebilirsin artık herkes düşük yapıyor ben 2.düsükte kürtaj oldum onun acısı daha kötü

Haklı çıktın bugün adet oldum ama cok sancim var belim kopuyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…