Merhaba hanımlar.
Geçen ay kimyasal bir gebelik geçirdim ve bu ay yine hamile kaldım. Kimyasal kanamam 17 Haziran'da başlamıştı. BAT'da normalde 14 Haziran'dı yani âdetim 3 gün gecikmiş gibi oldu. Döngüm pek değişmedi aslında ama kimyasal kanaması âdet olarak sayılmıyormuş.
Gebeliğimi son kanamama göre hesaplamıştım yani bugün 6 hafta 1 günlük olması gerekiyordu. Geçen hafta 2 defa hCG testi yaptırdım ve 24 Temmuz'da 1794 çıktı. 26 Temmuz'da da 4694 çıkmıştı ve bu değerler de tarih tahminime uyarak 5 haftalık değerlerdi.
İlk ultrasonuma bugün girdim ve kese göründü. Gebelik 4 hafta 6 günlük olarak çıktı yani olması gerekenden 9 gün geride. 4 hafta 6 günlük olması için SAT 26 Haziran olmalı ve 10 Temmuz civarı ilişkinin olup döllenmesi gerekiyor, yani gebeliğin başlaması gerekiyor. 6-12 Temmuz arası ilişki bile olmadı.
6 hafta 1 günlük olsa tahmin ettiğim gibi, 1 Temmuz civarı gebeliğin başlaması gerekiyor. 27 ve 30 Haziran'da ve 1, 3 ve 5 Temmuz'da ilişki olmuştu yani o zamanlar tutmuş olması gerekiyor.
5 gün geride olsa tamam ama 9 gün geride olması acaba yanlış mı ölçüldü diye düşündürdü ama embriyo bile görünmedi.
Ne düşünüyorsunuz?