hamileligimde yedigim kacinci dayak bilmiyorum

adamın suçu yok. kadın gönüllü semer vurulmasına.
bir de ailesine söylemiyormuş üzülmesinler diye.
boşanmasını isterlerse diye korkuyor bence.
Böyle uzaktan kadını eşek yerine koyacak kadar saygısız olmaya hakkımız yok...

Eşine karşı saplantılı olabilir misin? Bunu kötü amaçlı söylemiyorum...bazen insanlar belli bir konuda yada belli bir insana saplantılı şekilde baglanabiliyorlar..
Bir kız evladın olacak ve eğer ayrılmazsan senin yasadiklarin onun psikolojisini etkileyecek ve gelecekteki hayatinı..oda ilerde eşinden dayak yediğinde bu ona normal gelecek...
Bakın ben şiddet gören biri olarak söylüyorum.kızımın ileride bana saygisi olsun ve beni hakarete uğrayıp dayak yerken görmesin diye boşanıyorum.
Zamanında hata yapmış olabilirsiniz...ama bu şekilde devam ederek sadece daha kötüsünü yaşamaya mecbur kalırsınız

Eski konulariniza goz gezdirdim adam başından rengini belli etmiş hatta evlenmek icin direten sizmissiniz bazen insanlar kendi cellatlarini kendi seçiyor malesef siz bile bile lades demissiniz adam bırakmasın diyede hamile kalmışsınız belliki adam in size saygisi ve sevgisi hic yok kuvvetle muhtemel ki aldatiliyorsunuzda çalışan ekonomik gucu olan ailesinin desteğini alabilecek birisiniz bu adam dan ayrilin yuvaların yikilmamasi gerektiğini düşünürüm ama ortada malesef yuva yok bunu evladiniz icin yapin simdiden psikolojik destek alin evladinizdan hiçbirşeyin acısıni cikarmayin
Malesef siddet gören kadın ayni siddeti çocuklarına uygulayabiliyor her zaman olmasa da

Ben siddet hic gormedim ama bir ara ayriligi düşündüm bi kac ayri bile kaldik ama ailemin evladiniz var vs laflari ve ekonomik özgürlüğümün olmaması yüzünden geri döndüm ve affettim ama 4 yil icinde esimde bende bu konuyu hic açmadık esimde de buyuk düzelmeler oldu. Allah var hicbir zaman beni ezmedibhor gormedi kv deye karsi yanimda durmaya calisti. Kendi giymedi beni giydirip kusatti
Ama 2. Cocuk icin 4 yildir israr etmesine rağmen yapmıyorum çünkü maddi olarak hazır degiliz ikinci cocugu kaldiracak kadar saglikli da degilim
Size tavsiyem ayrilin
Ayrilmiyorsaniz da dayak yememeye çalışın evladiniz umarim zarar görmez

seni dövdüğünde direk polisi arıyorsun cnm bide şikeyetçi ol sana el kaldırdıgı ellerini kırarlar onun ne diye dayak yiyorsun allah aşkına elleri kırılsın

Kızına beni bu ortama neden getirdin derse ne diyeceğini düşünmüşsündür o zaman.
1. sayfaya ek

Herkese tsk ederim yorumlariniz icin.

Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.

Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...

Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.

Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!

Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!

eskiden kadinlarimiz nasıl katlanmiş kocalarından dayaklarina..
çok merak ediyorum niye hemen boşanmamişlar..
eşimin anneannesi dededen hergün dayak yiyor. yinede boşanmiyor dövsede sövsede o benim kocamdir diyo. kimsesi olmadığı için işi olmadığı için...
annemde yedi babamdan yıllar önce şimdi dayak yemiyor susuyor babam saçlari bembeyaz oldu adamcaginizin..
babaannem bile yemiş dedemden dayak. yıllarca katlanmiş kimsesi yok diye.. yinede o benim kocamdir..
şimdikilerde dayak yesede yemesede boşaniyor millet.. adalet yoktu o zamanlar Şimdi VAR!!!! nedeni hepimiz işe girebiliyoruz çalışabiliyoruz herşeyi yapabiliyoruz!!
senin kocan hergün döver düzelir diye bekleme kızın dayak içinde büyürse ilerde evlenmekten korkacak. benim kocam beni dövermi?
nasıl bir zihniyet!! kızını o adamin yaninda yetişmek istemiyosan oradan kaç...
işe gir çalış kızını annen bakar.
hiç bekleme o adamdan bişey Şu an Adaletli dünyadayiz...

1. sayfaya ek

Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.

Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...

Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.

Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!

Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
kızıma birgün neden beklemediğimi açıklamak istemiyorum Sen sadece bu bahanenin arkasına gizleniyor kendini kandırıyorsun.Kızına bir gün böyle bir babayla,böyle bir hayat yaşattığının açıklamasını yapmak zorunda kalacağını da çok iyi biliyorsundur herhalde.

1. sayfaya ek

konu açma amacın neydi ki?
dertleşmek olduğu ortada.
beklemek niyetinde olduğun da ortada.
ne diyeyim inşallah bu süreçte senin veya bebeğinin canına bir zarar gelmez.
sahi bunları da hesaba kattın mı ilerisini düşünürken,yani doğmamış bebeğine vereceğin hesabı düşünürken???

Back
X