- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Bazi insanlar sirf kafa bulmal için hayali hikayeler üretebiliyor malesef buna cok kere sahit oldum reel hayatım daFake olmasini tercih ederim sahsen:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazi insanlar sirf kafa bulmal için hayali hikayeler üretebiliyor malesef buna cok kere sahit oldum reel hayatım daFake olmasini tercih ederim sahsen:)
Bak evlenince düzelir demişsin , düzelmemiş. Küfür eden adamla göz göre göre evlenmişsin.
Çocuk olunca düzelir demişsin adam daha da azıtmış.
Bu adam daha da düzelir mi sence???
Böyle uzaktan kadını eşek yerine koyacak kadar saygısız olmaya hakkımız yok...adamın suçu yok. kadın gönüllü semer vurulmasına.
bir de ailesine söylemiyormuş üzülmesinler diye.
boşanmasını isterlerse diye korkuyor bence.
Ona saygısız olan biz değiliz. Konu sahibinin kendine saygısı olmadığı için eşi olacak adamın hiç saygısı yok.Böyle uzaktan kadını eşek yerine koyacak kadar saygısız olmaya hakkımız yok...
1. sayfaya ek
Herkese tsk ederim yorumlariniz icin.
Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.
Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...
Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.
Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!
Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
kızıma birgün neden beklemediğimi açıklamak istemiyorum Sen sadece bu bahanenin arkasına gizleniyor kendini kandırıyorsun.Kızına bir gün böyle bir babayla,böyle bir hayat yaşattığının açıklamasını yapmak zorunda kalacağını da çok iyi biliyorsundur herhalde.1. sayfaya ek
Bide ben bunu eklemek istiyorum: biz 7 senedir seviliyiz ve bunun 3 senesi evliyiz.
Evlilikden önce basladi en agir küfürleri etmeye, evlendikten sonra küfürler cogaldi ve araya pisikolojik siddet girdi: sen cahilsin, kimse seni istemiyor, ailen arkanda degil falan filan...
Sonra ben esyalarimi aldim gittim annemin yanina. Özür diledi cok pismanim dedi, bidaha olmucak falan.. bende bosanmak istemiyordum, inandim. Geri döndüm.
Simdi küfürleri hala var ama o en agir olanlari söylemiyor, onun yerine beni dövüyor! Adamin sinir sistemleri cok ince ben bisey dedigimde. Hemen patliyor, yani ben zaten ben olamiyorum!!
Ailem benim arkamda durur! O adam ne kadar benim özgüvenimi almaya calissada ben herseyi tek basimada yaparim. AMA bende babasiz büyüdüm sayilirim, kizima birgün neden beklemedigimi aciklamak istemiyorum diye belkide düzelmesini umut ediyorum!
konu açma amacın neydi ki?1. sayfaya ek