Hamileligimi bugun ogrendim! bundan sonra sure nasil islicek yasayanlar yazsin...

dbenrais

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
273
0
46
İsviçre
arkadaslar cift cizgiyi bugun gordum ve cok mutluyum. 4 ekimde ilk randevum var ama cok korkuyorum ya bir aksilik ters giden bisey olursa diye...benim icimi rahatlaticak yorumlariniza ihtiyacim var...

korkma canım,herşeyin hayırlısı olsun.
herşey olacağına varır,stres yapma hamileliğinin keyfini çıkar.

arkadaslar cift cizgiyi bugun gordum ve cok mutluyum. 4 ekimde ilk randevum var ama cok korkuyorum ya bir aksilik ters giden bisey olursa diye...benim icimi rahatlaticak yorumlariniza ihtiyacim var...

iyi geceler cnm öncelikle hayırlı uğurlu olsun inş.hiç canını sıkma Allahın izniyle hiç bir aksilik çıkmaz negatif olup negatifi çekme yani.4 ekimde gittiginde betahcg ne tekrar bakıp ona göre yol izliycektir dr son sat ne zamandı?

en son adetimin ilk gunu 24 agustostu...doktorum muhtemelen 4 haftalik hamile oldugumu soyledi. merak ettigim benim ilk randevumda neyi gorebilicegim yani dis gebelik yada bos gebelik varmi yok mu onu cok merak ediyorum ve onun icin stres yapiyorum canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…