Hamileliğimin 11. Haftasındayım mide bulantim ve yorgunluğum çok fazla ne zaman geçer?

ozkangul3012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
209
-13
16
25
İlaç kullanmak zorunda kaldım ismi Zofran. Aslında doktor mecbur kalmadıkça kullanma dedi ancak kullanmazsam gün içinde 7 8 defa istifra ettiğim için mecbur kaldım diyebilirim. Yemek kokularına tahammülüm yok neredeyse sadece kraker ve meyveyle besleniyorum diyebilirim bunlar geçecek mi genelde 12. Haftadan sonra geçer diyorlar sizlerde durum nasıl?

16.haftamdayim bulantılarım bir kesiliyor gibi oluyor sonra daha şiddetli geri dönüyor prilam ile ayakta duruyorum banada şimdi 16. Haftadan sonra geçer diyorlar

Şu an beni çok korkuttunuz çünkü ben birde gurbetteyim yemek mecburen hazırlıyorum eşim için yardımcı olacak kimsem de yok o kadar zorlanıyorum ki buz dolabini açmak bile istemiyorum

Şu an beni çok korkuttunuz çünkü ben birde gurbetteyim yemek mecburen hazırlıyorum eşim için yardımcı olacak kimsem de yok o kadar zorlanıyorum ki buz dolabini açmak bile istemiyorum
Sizi çok iyi anlıyorum inanın maalesef bünyeden bünyeye değişiyor benim arkadaşım doğuma kadar kustu hatta doğum masasında bile kusuyodu inşallah bizimkilerde tez zamanda geçer ha ben artık kendimden umudumu kestim sanırım benimki hiç bitmeyecek

Allah yardımcımız olsun

Kişiden kişiye değişir. 13.hafta ıtıbarı ıle bende bitmiş yemek yemeye başlamıştım. Şuan 20.haftayı bitiriyoruz yok denecek kadar az hayatımı etkilemiyor gayet giyip içebiliyorum.

Allah'ım darısı inşallah bana ya yemek yemeyi özleyeceğim aklıma gelmezdi

14.haftamda tamamen bitmişti. 3 haftadır gayet güzel yiyorum mide bulantısı ara sıra bile gelmiyor ama ben zaten bulantım olmadan kusuyordum hiç bulantı yaşamadım kusmalar btti tamamen yani umarım sennde biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…