- 6 Haziran 2007
- 281
- 66
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
Kızlar meraba hamileliği hafta hafta anlatan ve esmalar ile birleştiren bi kitap aldım çok güzel bilgiler var mesela bu hafta artık mide bulantısı ve halsizliğin azalmaya başlayacağı hafta çok uyuşuğum inşallah azalır :) Kocam isyandaaa
Bu hafta artan kan hacmimiz baş ağrılarına sebep olabilirmiş.Sıkıntılarımız geçmesi için hiç olmazsa biraz ferahlamak için bu hafta süresince mesela ben uykum gelmeyince yalnız kalınca sürekli zikrediyorum EN-NASR ve EL MÜSTEAN
O yardım eden Nasr'dır.
O kendinden yardım istenecek tek varlık olan Müstean'dır.
Bebeğimi ve hamisi olacak eşimi ve beni de koru..
Allah hepimize kolaylıklar versin bebişlerimize sağlık versin.Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsiiin.Amiiinn.
Bu arada ben daha cinsiyetini öğrenemedim küçük daha içimde bi his kız diyor. :)
Bu hafta artan kan hacmimiz baş ağrılarına sebep olabilirmiş.Sıkıntılarımız geçmesi için hiç olmazsa biraz ferahlamak için bu hafta süresince mesela ben uykum gelmeyince yalnız kalınca sürekli zikrediyorum EN-NASR ve EL MÜSTEAN
O yardım eden Nasr'dır.
O kendinden yardım istenecek tek varlık olan Müstean'dır.
Bebeğimi ve hamisi olacak eşimi ve beni de koru..
Allah hepimize kolaylıklar versin bebişlerimize sağlık versin.Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsiiin.Amiiinn.
Bu arada ben daha cinsiyetini öğrenemedim küçük daha içimde bi his kız diyor. :)