Hamileligimin 2 hafta geride olması.. yardımcı olur musunuz lutfen

Gzc1708

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
84
15
3
37
Merhaba ben adet tarihime göre şuanda 6+5 günlük hamileyim. Fakat bugün doktora gittim 4+6 günlük dedi doktor. Şüpheli şekilde bebek görünüyor dedi kalp atışı da on gün sonraya kaldı. Bu durumda iki haftalık bir gerilik var.korkuuorum. üç dusuk yaşadım şuan progestan ve oksabar günlük iğne kullanıyorum.

Merhaba ben adet tarihime göre şuanda 6+5 günlük hamileyim. Fakat bugün doktora gittim 4+6 günlük dedi doktor. Şüpheli şekilde bebek görünüyor dedi kalp atışı da on gün sonraya kaldı. Bu durumda iki haftalık bir gerilik var.korkuuorum. üç dusuk yaşadım şuan progestan ve oksabar günlük iğne kullanıyorum.
Kendini de bebişinide strese sokma canım belki geç döllenmedir ki böle bişey varsa doktor normal kabul ediyor birde ultroson cihazlarıda ortalama 1 hafta oynama oluyor ben iki doktora gidiyorum birinde tam olması gereken haftada diğerinde bir hafta geriden geliyor

Geç döllenme olabilir.Eminim diyemem ama cihazdan cihaza da değişiyor.Bana oldu özel hastanede 38 haftayken devlette 36 çıkmıştım.
Başka bi özel de de 1 hafta geri

Dert etme arkadaşım

Dr da korkmamam gerektiğini söyledi ama bebek şüpheli bir şekilde görünüyor dedi dilim lal oldu sanki o ne demek bile diuemedim. 10gun sonra tekrar çağırdi sanırım o kadar bekleyemicem başka bir doktora da goruncem

Canım panik yapma benimde 2 hafta geriden geliyordu ve hala geliyor. Doktorum geç dollenmeden kaynaklandığını söyledi. Şuan 33 haftadayim. Sağlığı yerinde olsun hiç proplem deıl. Sen yemene dikkat et. Ben de progestan hap ve iğne kullandım şuan çok şükür adım adım yaklaşıyoruz. Bol bol dua et nasibindeyse rabbim yardım eder.

Merhaba benim kuzenime bırakın geri gelmeyi ne bebek ne kese gözükmüyor dediler 4.haftada 2 hafta sonra çağırdılar yine çok zor keseyi gördüler fekan şimdi 10haftalik gayet normal rahim i arkadamis ve aşırı kilolu olmamasına rağmen göbek bölgesi yaglitmis

Canm aynı şeyi ben yaşadım kalp atışı için gittim doktor keseyi zor gördü çok korktum bende 10 gün sonra gel defi gittigimd3 hem bebeği hem kalp atışı vardı geç döllenme olmuş adet olacağım tarihte yumurtlama olmuş şimdi 38 haftaligim şükür

Back
X