Hamileliğimin 6. haftasındayım ama keseyi yeni gördüm normal mi?

Kardelenaraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
81
1
46
İstanbul
İyi günler arkadaşlar. Şimdi hastaneden geliyorum 6.haftamdaymışım bugün. Kesem 1 cm falanmış doktor 20 gün sonra gel o zaman kalp atışını duyarız dedi. Ben buradan okuyorum herkes 6. haftasında kalp atışını duyuyo. Doktor normal dedi ama bi problem falan mı var acaba merak ediyorum ya ben gibi olan var mı? Bu arada 41 günde bir adet görüyordum onunla mı ilgili acaba?

iyide altıncı haftanın başında mı sonunda mısın? ben cuma günü gittim mercimek kadardı çarşamba günü gittim leblebi kadar olmuş, 5 günde yani 1- 2 günün bile o kadar fark ediyor ki,,,
ayrıca drlar bir şeylerden şüphelendi mi öyle 20 gün sonraya vermiyorlar randevuyu, 1 hafta sonraya veriyorlar,,,
bende şüphelendi dr onun için bir hafta da üç kere gittim, şükür bir daha ki randevumu 2 hafta sonraya verdi,,,,
benim önceki hamileliğim problemliydi ,ki düşük oldu, o kadar çok hastaneye gitmiştim ki haftada bir kontroldeydim,,,,

6.haftamın başındayım daha. ben daha bebeği falan göremedim sadece keseyi gördüm o da minicik. ya insan evham yapıyo biliyorum sakıncalı ama olmuyo işte

6.haftamın başındayım daha. ben daha bebeği falan göremedim sadece keseyi gördüm o da minicik. ya insan evham yapıyo biliyorum sakıncalı ama olmuyo işte

yok bence evham yapma, zaten doktorlar şüphelenince öyle 20 güne vermiyor randevuyu, gerçekten
bir hafta sonraya çağırıyorlar, dediğim gibi benim dr bu hamileliğimde de şüphelendi 3 günde bir hastaneye gittim, dün en sonunda dr 2 hafta sonraya gel deyince dünyalar benim oldu,,,
öteki hamileliğim 8 hafta sürmüştü, 5 haftalık anladım 3 haftada 5 kere dr gittim,, yani bu sefer dr iki hafta sonra gel deyince, amanın dedim problem yok,,,
benim satım 08/04/2014 ve benimde sadece kese göründü dün,,,

İnşaallah rabbim hayırlı şekilde kucağımıza almayı da nasip eder ya. Benim de sat 01.04.2014 fakat dediğim gibi 41 günde bir adet oluyorum. Senin kesen kaç santimdi?

İnşaallah rabbim hayırlı şekilde kucağımıza almayı da nasip eder ya. Benim de sat 01.04.2014 fakat dediğim gibi 41 günde bir adet oluyorum. Senin kesen kaç santimdi?

leblebi kadardı,,, 0,68 cm sanırsam,,, birde senin kaç haftalık olduğun bilinmez ki adetin 41 günde birse eğer,,,,
birde ben ilk gittim dr bir şey göremedi,, yani gördüde emin olamadı,, hayda dış gebelik mi oldu dr,,, (işte o zaman mercimek kadarmış, eşşek sıpası )
dün ebatına bile bakmadım yani,,, bir şeyler var orada :))))
ne zaman yumurtladığını da bilmiyorsun sanırsam,,, belki altı haftalık bile değilsin,, refah tut kalbini,,, dediğim gibi dr şüphelenince hafta da bir çağırıyorlar,,,

Allah razı olsun ya. evet dediğin gibi ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorum kaç haftalık olduğumdan emin de değilim. Çok dua edelim de bebeklerimize bi şey olmasın hayırlısıyla kavuşalım

Allah razı olsun ya. evet dediğin gibi ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorum kaç haftalık olduğumdan emin de değilim. Çok dua edelim de bebeklerimize bi şey olmasın hayırlısıyla kavuşalım

olmaz, stres yapma,, stres bir hormonu tetikliyor oda bebeği etkiliyor,, walla herşeyin başı sağlık ve stres,,,,
benim önceden düşüğüm olduğunda aman ne ağladım, ne üzüldüm, tabii eşimde bebek kesinlikle istemiyordu,,,
önceki hamilelğimde troid im normaldi şimdi ikiye katlamış stres yüzünden, extradan ilaç alıyorum şimdi,,,,
çokda pişmanım o kadar kendimi yıprattım üzdüm strese soktum diye,,,
yüreğini refah tut,,,
ben evde oturuyorum, şimdi gidicem örgü örmeye başlıcam, öğrenicem, hem kafam dağılsın, hem bir şeyler yapayım diye,,,
ben haberler bile izlemiyorum,,, walla üzülücem diye kendimi izole edicem herşeyden 8 ay,,,
hatta annem geçen gün böyle bir şeyler anlatıyordu, olumsuz olumsuz bana anlatma lüften dedim,,, hele düşük hikayelerini hiç dinleme,,,

Tamam inşaallah dikkat edicem bundan sonra ben senin kadar duygusal olarak kendimi korumaya almamıştım ya bundan sonra ben de dikkat edicem kesinlikle. Sağol Allah razı olsun

6. Haftada kimi kalp atışları görünmez altan bakıyorlar ben 7 . haftada gitmiştim kalp atışı vardı . bence bunu düşünme zaten sonra 3 hafta sonra çağrıyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vajinal ultrasonla bakalım mı diye sormadı bana doktor ben de istemedim aklıma gelmedi açıkçası. bana 20 gün sonra gel dediğine göre 8. haftamda falan olacağım inşaallah. hayırlısıyla duyabilsek de rahatlasak. birde sizde kalp atışı olduğunda kese falan kaç cmdi hatırlıyo musunuz?

canım hiç bilmiyorum benim o zaman çok acemiliğime geldi yani ne olması gerektiğini bilmiyordum..

ben zaten altan bakılmasın diye 7.haftada gittim ama bana bakılan ultrason aleti iyiydi tam 7 haftalıktı o kesenın ölçümlerinde 7+3 çıkmiştı

merak etme canım olur ama içine sinmiyor madem bir hafta sonra başka yere git.baktır

Ya açıkçası onu da düşündüm doktoru ve hastaneyi değiştirmeyi ama bulunduğum yerde her hastane aynı ya ne eksik ne fazla. Ben de uzak bi yere gitmek istemiyorum ilerisi için acil bişi olursa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…