Hamileliğin 4. Haftası

Alfff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
10
1
36
İstanbul
Merhaba.

Hamile olduğumu yeni öğrendim , kan testi yaptığımda değerim 2800 çıktı fakat inanılmaz kasık ve bel ağrılarım var. Sıkıntı var mı , başına gelen ya da yaşayan var mı aynı sıkıntıyı?

Agri normal herkeste oluyor.ama dikkat edilmesi gereken bisey.ben iki kez dusuk yaptigim icin kasik agrisinin kotu sonucunu gordum hep ama bi cok kisi adet zamani yeni gectigi icin adet sancisi gbi asiri sanci cekip sonrasinda geciyor sancilari.cok asiri olursa tavsiyem doktoruna soylemen

Agri normal herkeste oluyor.ama dikkat edilmesi gereken bisey.ben iki kez dusuk yaptigim icin kasik agrisinin kotu sonucunu gordum hep ama bi cok kisi adet zamani yeni gectigi icin adet sancisi gbi asiri sanci cekip sonrasinda geciyor sancilari.cok asiri olursa tavsiyem doktoruna soylemen

teşekkür ederim. Umarım geçici bir ağrıdır :(

Bende 4 haftalik hamileyim adet zamani oldugu icin bel ve kasik agrilarim cok fazla benimde. Ama normal oldugunu dusunuyorm.cunku ilk hamileligimde de oyle olmustu

Bende 4 haftalik hamileyim adet zamani oldugu icin bel ve kasik agrilarim cok fazla benimde. Ama normal oldugunu dusunuyorm.cunku ilk hamileligimde de oyle olmustu

benim ilk hamileliğim o yüzden tecrübesiz olmanın panikliği oluyor maalesef doktor randevum için daha 2 gün var :) sizinde sağlıkla gelsin bebişiniz

Kasik agrin veya kanaman olursa gel demisti dr um. Eger agrin adet olcak gibi coksa git ciddi sekilde rhatsizlik veriyosa. Ama normal derecedeyse o hepimizde yoklayip geciyor. Ben 11. Haftamdaym hala kasik agrim oluyo abartili degil tbi ama rhtsiz ediyo cok az

kızlat bnde bugün landa ögrendim yeni aslında erken oldu ama degerim 96 düşük bir degermi sizce

Normal herhalde diye düşünüyorum bende 7 haftalik. Ağrılar daha da şiddetli benim üstelik Saharan aksama kadar yatıyorum

Back
X