Hamileligin 6 ayinda zayiflama

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
arkadaslr merhaba ben hamileligim ilk ayinda daha cok kiloluydum ama simdilerde agzimin ici sanki zehir hoc agzimin tadi yok hic bisi yiyemiorum surekli afedersiniz balgam kusuyorum pecetelerle geziorm elime olmayan yuzuklerim simdi kendiliginden cikio cok zayifladim bebek de bu sekilde gelismez biliorm doktora gittim imom verdi vitamin ama gidanin kendisi almak varken ilac onun yerini tutmaz biliorm napicam bilemiorm bebegime bisi olmasindanda korkuyorm bu durumu yasayanlar lutfen goruslerini tecrunlerini yazarmi .

arkadaslr merhaba ben hamileligim ilk ayinda daha cok kiloluydum ama simdilerde agzimin ici sanki zehir hoc agzimin tadi yok hic bisi yiyemiorum surekli afedersiniz balgam kusuyorum pecetelerle geziorm elime olmayan yuzuklerim simdi kendiliginden cikio cok zayifladim bebek de bu sekilde gelismez biliorm doktora gittim imom verdi vitamin ama gidanin kendisi almak varken ilac onun yerini tutmaz biliorm napicam bilemiorm bebegime bisi olmasindanda korkuyorm bu durumu yasayanlar lutfen goruslerini tecrunlerini yazarmi .

Ben de 20 haftalik olana kadar cok kötüydüm..en son 3 gün hastanede serum tesavisi görmüstm..iyi gelmisti..

Bebeginizin gelisimi nasil peki?

bebek gelısmez dıye bırsey yok alakası bıle yok
ben ılk 5 ay kustum su bıle ıcemedım hergun acılde serum aldım 12 kılo verdım
5 aydan sonra duzeldım yemeye basladım
dogumuma 2 hafta kaldı bebegımın gelısımı hersey gayet yerınde ve saglıklı
o herturlu senden yıyor merak etme sen gucsuz kansız kalıyorsun sadece

bebek gelişmez diye bir endişeniz olmasın, bebek öncelikle sizin vucudunuzdaki tüm vitamin ve demir stoklarını tüketir, yani gebelikteki vitamin ve beslenme ağırlıklı olarak sizin sağlığınız içindir. eğer yetersiz beslenir ve vitaminlerinizi almazsanız, kansızlık kalsiyum eksikliği gibi sorunlar yaşarsınız. bebeğin gelişiminin geri kalması için aşırı bir yetersiz beslenme ve annenin tüm depolarının boşalması gerekir ki bu normal sağlıklı bir kadında çok düşük bir ihtimaldir. o yüzden vitaminlerinizi aksatmamaya, az ama öz yemeye çalışın (kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmeye gayret edin)

bebek gelişmez diye bir endişeniz olmasın, bebek öncelikle sizin vucudunuzdaki tüm vitamin ve demir stoklarını tüketir, yani gebelikteki vitamin ve beslenme ağırlıklı olarak sizin sağlığınız içindir. eğer yetersiz beslenir ve vitaminlerinizi almazsanız, kansızlık kalsiyum eksikliği gibi sorunlar yaşarsınız. bebeğin gelişiminin geri kalması için aşırı bir yetersiz beslenme ve annenin tüm depolarının boşalması gerekir ki bu normal sağlıklı bir kadında çok düşük bir ihtimaldir. o yüzden vitaminlerinizi aksatmamaya, az ama öz yemeye çalışın (kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmeye gayret edin)
Yesekkur ederim :)

Bende ilk 5 aya kadar 7 kilo verdim. .sonra toplamda 6 kilo aldim doguma kadar. .oglum 3 kilo dogdu..kilonuz kaç oncelikle onu bilmek lazim

Ben 17. haftadayim ve 41 kiloyum. Bebegin durumu gayet guzel, boyu kilosu falan. Yani siz hic yemeseniz bile bebek alacagini aliyor sizden merak etmeyin.

Bende ayni durumu yasadim , 6 ci ayin sonuna kadar 6-7 kg verdim ama son aylarda toparladim sukur ve bebiste hic bi sorun yoktu. Et ,tavuk ,balik ,sebze ,yogurt ,yumurta .....ve dahasinu agzima dahi alamadim. 6 ay boyunca elma ,haslanmis patates, salgam suyu ,petibor ve nadiren bulgur pilavi disinda hic bisey yiyemedim bebegim 3,80 dogdu gayet saglikliydi ;)

Hamileliğimin ilk 5 ayında 5.5 kilo verdim 3 aylık hamileyken 4 gün hastanede yattım sabah aksam serum yedim gidasizliktan, her sabah ise gitmeden 10 dk erken alarm kurup banyoda mide öz suyumu çıkarırdım. Bebeğim 3 kilo 40 gram doğdu, suan 15 aylık ama gelişimi 18 aylık Bebek yanı 3 ay önden gidiyor sürekli. Kontrollerde olumsuz bir şey söylemiyorsa doktorunuz, hiç üzülmeyin. Bu günlerde birazcık sabır sadece.

Bende suan 12. Haftadayim,6 haftaya kadar bisey yoktu,sonra bi ayda 5 kilo zayifladim,sifir yemek sifir su,en son 3 gun hastanede yattim,dunyanin serumu ignesi yapildi ama taburcu oldjm eve geldim ayni tas ayni hamam,hala daha oyleyim,hemen hemen hergun igne yaptiriyorum,hala biri ymeketen bahsetsin veya reklam ciksin kusuyorum,buna ragmen saka gibi ama bebegin gelisimi 5 gun onden gidiyor,allah bi sekilde koruyo onlari,gecicek insallah bugunler diye teselli ediyorum kendimi

Canım bende ilk dört ay tam yedi kilo verdim ve çok kötüydüm ağzıma lokma girmiyordu ama bebeğimin gelişimi hep iki hafta ondeydi çok şükür iyi gelişti şimdide boyu kilosu iyi. O beslenir yani sen stres yapma biran önce duzelirsin inşallah

Ablam ilk 6 ay serumla ayakta kaldı. Su içse kusuyordu. 10 kilo civarı kilo verdi. 6 aydan sonra toparlandı. Biraz kilo aldı. Bebek iyiydi. Zayıftı ama sagliklıydı..

Bende ayni durumu yasadim , 6 ci ayin sonuna kadar 6-7 kg verdim ama son aylarda toparladim sukur ve bebiste hic bi sorun yoktu. Et ,tavuk ,balik ,sebze ,yogurt ,yumurta .....ve dahasinu agzima dahi alamadim. 6 ay boyunca elma ,haslanmis patates, salgam suyu ,petibor ve nadiren bulgur pilavi disinda hic bisey yiyemedim bebegim 3,80 dogdu gayet saglikliydi :KK66:
Vay anasını! Ben son bir ay her gün yarım kilo baklava yedim. Bir kez bile midem bulanmadı. Canım ne isterse yedim. Bebeğim 3 250 g doğdu. Yemekle ilgisi yok gerçekten ya. Üstelik 22 kg almıştım.

He o zaman iyi.. Ben 164 49 kiloyum, belki de senden daha zayıf görünüyorumdur, kilo almaya çalışıyorum ben de..

Zayıf görünmek sıkıntı değil de hamileyken insan biraz yemek istiyor psikolojik olarak :KK48: Şuan 4. ayımdayım ama gazım olduğu zaman ne kadar karnım şiş olursa şu an o kadar şişti. Hiç hamile gibi değilim. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Bebekte bir sıkıntı yok ama çok şükür.

Ben 17. haftadayim ve 41 kiloyum. Bebegin durumu gayet guzel, boyu kilosu falan. Yani siz hic yemeseniz bile bebek alacagini aliyor sizden merak etmeyin.
cnm yaa bende 16 haftalık hamileyim 43 kiloyum ne olcak böyle hiç hamile gbi deilim :) bende endişe ediyorum şöyle bi iştahım yok herkes hamilenin iştahı açık olur çok yer diyor.. ben zaten iştahsız biriydim hala öyleyim ne kilo aldım ne verdim

Zayıf görünmek sıkıntı değil de hamileyken insan biraz yemek istiyor psikolojik olarak :KK48: Şuan 4. ayımdayım ama gazım olduğu zaman ne kadar karnım şiş olursa şu an o kadar şişti. Hiç hamile gibi değilim. İyi mi kötü mü bilmiyorum. Bebekte bir sıkıntı yok ama çok şükür.
Bebek iyi olduktan sonra hiç dert etme, senin için daha iyi.. Benim annem de 8 aylıkken normal kıyafetlerini bile giyiyormuş. Hepimiz de normal kilolarda doğduk. Ben bekarım ama ultrason muayenesinde doktor rahmimin çok geniş olduğunu söylemişti, hamilelikte karın çıkmıyormuş böyle olunca da..

Back
X