Hamileliğin başında adet sancııs çekmek

Cansualtay67

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
365
208
23
23
Kızlar merhaba 2-3 gün önce 2,5 -3 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugun regl günümdü hiç adet gecikmesi yerleşme kanaması gibi belirtileri YAŞAMADIM bugündü regl günüm var adet olacakmışım gibi bir ağrım var bu ne demek bunu bilen ve yaşayan varmı sakıncalı bir durumu? Lütfen cevaplarsanız çok sevınırım

Kızlar merhaba 2-3 gün önce 2,5 -3 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugun regl günümdü hiç adet gecikmesi yerleşme kanaması gibi belirtileri YAŞAMADIM bugündü regl günüm var adet olacakmışım gibi bir ağrım var bu ne demek bunu bilen ve yaşayan varmı sakıncalı bir durumu? Lütfen cevaplarsanız çok sevınırım
Yerlesme ağrısı diyorlar genellikle iki ay olana kadar devam ediyor kanamaniz olmadığı sürece sıkıntı yok

Çok normal bende bir süre baya ağrı yaşadım ilk haftalarda. Rahim büyüyor o yüzden oluyor. Endişe etmeyin.

2.5 3 haftalık olduğunuzu kan testinden mi ogrendiniz

Back
X