- 26 Eylül 2021
- 148
- 98
- 48
- 38
- Konu Sahibi beklenenan41
-
Keseyi ve bebeği gördünüz müMerhaba, 5+2 günlük hamileyim, alt karnımda 4. Hafta ve dün gece şiddteli bir krMp gibi bir ağrıyla uyanıyorum kısa süreli 2-3 dk sürüyor ama canım çok yanıyor, sanki o alanda bişeyler yer değiştiriyor gibi, sizde de oldu mu bu durum? Sebebi hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi ? Normal midir ?
Yarın kontrolüm var keseye bakmak için.. bakalım herşey yolunda mı
Henüz erken olduğu için görmemiştik yarın kontrolde bakacağızKeseyi ve bebeği gördünüz mü
Benim o haftada adet ağrılarım çok oluyorduHenüz erken olduğu için görmemiştik yarın kontrolde bakacağız
Adet ağrısına hiç benzemeyen bir ağrı ilk defa hamilelikte yaşıyorumBenim o haftada adet ağrılarım çok oluyordu
Allah Allah inşallah yerleşme ağrısıdır. Siz bilirsiniz tabi ama bir acile görünün istersenizAdet ağrısına hiç benzemeyen bir ağrı ilk defa hamilelikte yaşıyorum
Yarını bekleyeceğim artık sabırlaAllah Allah inşallah yerleşme ağrısıdır. Siz bilirsiniz tabi ama bir acile görünün isterseniz
İnşAllah hepimiz sağlıklı kucaklarımıza alırız inşallahYarını bekleyeceğim artık sabırlaanormal bişey olsa kanama olurdu heralde diye kendimi rahatlatıyorum … umarım farklı bişey çıkmaz
Aminnnn inşallah… ne kadar tedirgin edici bir dönemmiş herşeyden huy kapıyor insanİnşAllah hepimiz sağlıklı kucaklarımıza alırız inşallah
Benim birde 3. Gebeliğim cok daha tedirginim ama hersey allahtanAminnnn inşallah… ne kadar tedirgin edici bir dönemmiş herşeyden huy kapıyor insan
MaşşalahBenim birde 3. Gebeliğim cok daha tedirginim ama hersey allahtan
Düşük oldu 2 kezMaşşalah
Canm kısa süreli mi oldu? Benm adet olacağım diye hesapladıgim gün oyle agri oldu ama çok kötü yataktan falan cikamadm yuruyemedim bile hamile olduğumu bilmiyordm hastalancam sandım hatta ama 1 gün sürdü snrasinda sorun olmadiYarını bekleyeceğim artık sabırlaanormal bişey olsa kanama olurdu heralde diye kendimi rahatlatıyorum … umarım farklı bişey çıkmaz
Regli tarihimi geçtim o ağrı ile aynı değildi canım, evet kısa süreli 2-3 dk sürdü ama böyle tansiyonum falan düştü yatmasam tekrar bayılacaktım soğul ter döktürdü..Canm kısa süreli mi oldu? Benm adet olacağım diye hesapladıgim gün oyle agri oldu ama çok kötü yataktan falan cikamadm yuruyemedim bile hamile olduğumu bilmiyordm hastalancam sandım hatta ama 1 gün sürdü snrasinda sorun olmadi
Allah’ın izniyle bu sefer kucağına almak nasip olsunDüşük oldu 2 kez
Çok teşekkürler umarım öyledirGerilme ağrısı onlar sanırım. Bende de olurdu, özellikle uyurken sağa sola döndüğümde ağrıyla uyanırdım. Normal bence. Tedirgin olacak bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?