Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 10 haftalık hamileyim doktorum sadece folik asit verdi birde coraspin... folik asiti 3.aya kadar coraspini hamilelik sonuna kadar kullanacaksın dedi...Slm kizlar kafam cok karisti ben 9 haftalik hamileyim ilk doktor muayenesinde doktor multivitamin verdi decavit ama gebeligin ilk 3 ayi sadece folik asit kullamilmali yaziyor bazi sitelerde benim gibi ilk aydan decavit kullanan varmi acaba?
canım ben her ikisinide kullanıdım. folik asit ilk 3 ay onunla beraber elevit multi vitamin bebeğe yararı var bunların zararı yokki. tamamen gelişimi için. folikasiti tabi ben bırakalı çok oldu6.ayım bitti çünkü doktorun ne diyosa onu yap bence. benim bebeğim tedaviyle oldu aldığım ilaçları yediğim iğneleri görsen ağlarsın halime ama hepsi bebek için şimdi maşallah çok iyi keyfi yerinde 1 hafta büyük ve iri bir bebek. doktorun seni en iyi şekilde yönlendirecektir merak etme..Slm kizlar kafam cok karisti ben 9 haftalik hamileyim ilk doktor muayenesinde doktor multivitamin verdi decavit ama gebeligin ilk 3 ayi sadece folik asit kullamilmali yaziyor bazi sitelerde benim gibi ilk aydan decavit kullanan varmi acaba?
Kesinlikle kullan folik asit Bebeğin bedensel Gelişimi için çok gerekli internetten araştır bi istersen faydalarını okuKızlar folikasit doktorum banada verdi ama ben kullanmak istemyrm çünkü 3 haftadır kullanıyorum kabız yaptı beni büyük tuvaletime cıkamıyorum haftada 1 kez cıkıyorm bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra doktora söyledım kullanmam gerekiyormuş sizlerde böyle bi sorun varmı ? Kabızlık sorununu nasıl giderebilirm..
cok sagol canım:)Kesinlikle kullan folik asit Bebeğin bedensel Gelişimi için çok gerekli internetten araştır bi istersen faydalarını oku