HAMİLELİGİN İLK 3 AYINDA FOLİK ASİT Mİ? MULTIVİTAMİN Mİ YARDIM!!!

Kızlar folikasit doktorum banada verdi ama ben kullanmak istemyrm çünkü 3 haftadır kullanıyorum kabız yaptı beni büyük tuvaletime cıkamıyorum haftada 1 kez cıkıyorm bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra doktora söyledım kullanmam gerekiyormuş sizlerde böyle bi sorun varmı ? Kabızlık sorununu nasıl giderebilirm..
-bende 10 haftalık hamileyim ve kabızlık sorunu yaşıyorum bol bol kuru kayısı yiyor ve günde 1,5 - 2 litre su içiyorum en azından böylece 2 günde birde olsa tuvalete çıkabiliyorum ama karnım hep şiş taş gibi sanki ona bi çare olmuyor...

-bende 10 haftalık hamileyim ve kabızlık sorunu yaşıyorum bol bol kuru kayısı yiyor ve günde 1,5 - 2 litre su içiyorum en azından böylece 2 günde birde olsa tuvalete çıkabiliyorum ama karnım hep şiş taş gibi sanki ona bi çare olmuyor...
aynen benimde ne yazık ki şişkinlik var rahatsız oluyorum artık ama kullanmak zorundayız 3 ay boyunca malesef bebekimiz için :(

ben folik asitle başladım, 4. aydan itibaren de demir ilacı (bunda da folik asit var) ve omega 3 takviyesi alıyorum.. demir ilacı kabızlık yapıyor ama incir ve kayısı yiyerek bunu aşabiliyorum..

Back
X