- 12 Şubat 2025
- 165
- 26
- 13
- 26
- Konu Sahibi panikprenses34
kızlar merhaba gebeliğin ilk ayı normal bir şekilde adet olan oldu mu hamileyken adet olmak mümkün mü acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mümkün buna üstüne görme deniliyorkızlar merhaba gebeliğin ilk ayı normal bir şekilde adet olan oldu mu hamileyken adet olmak mümkün mü acaba
reglim 31. Gün olur hiç şaşmazdı 4 gün geçti şu an hala yok ama son ay hep korunduk en son adet oluşumdan sonra hep korunduk hamile olma ihtimalim var mı sizceEvet mümkün buna üstüne görme deniliyor
Eşimle iki ay bebek denememiz oldu sonrasında ertelemeye karar verdik geçen ay regl oldum sonrasında korunduk şu an hamile olma ihtimalim yoktur değil mi Reglim dört gün geçti normalde hiç şaşmazAdet olmak mümkün değil. Yaşanan kanamalar başka sebepten yaşanıyor. Bazen sebepsiz olan bile var
Korunma yönteminiz ne bilmiyorum ama o konu da eminseniz hamile olamazsınızEşimle iki ay bebek denememiz oldu sonrasında ertelemeye karar verdik geçen ay regl oldum sonrasında korunduk şu an hamile olma ihtimalim yoktur değil mi Reglim dört gün geçti normalde hiç şaşmaz
Korunduysanız hamile değilsinizdirEşimle iki ay bebek denememiz oldu sonrasında ertelemeye karar verdik geçen ay regl oldum sonrasında korunduk şu an hamile olma ihtimalim yoktur değil mi Reglim dört gün geçti normalde hiç şaşmaz
o zaman neden bütün testlerim silik çıkıyordur kiAdet olmak mümkün değil. Yaşanan kanamalar başka sebepten yaşanıyor. Bazen sebepsiz olan bile var
ya test hatalıdır ya da kimyasal yaşamışsınızdıro zaman neden bütün testlerim silik çıkıyordur ki![]()
merhaba son durmunuz nedir neler yaşadınızKizlar bende bir şey sorucam bu ayın 10 un da regli oldum ilk gün yoğun du pihtiliydı ikinci gün azaldı lekeye döndü 14 ünde de tamamen bitti sizce test yapmalı mıyım korkuyorum da negatif diye 1 buçuk senedir hamile kalamiyorum çünkü sizce ?