Merhaba Arkadaşlar. Benim Kan Testimde Hamile Olduğum Çıktı Ama Şuan Henüz Ultrason A Girmedim Fakat öğrendiğim Günden 2 gün Sonra Kasık Aprısı Oldu Adet aagrısı Gibi Ve kanamam Var Adet Kanaması Gibi Korktum Acile Gittim Başka Bir Hastaneye Tekrardan Kan Testi Yaptılar Yine Hamilesin Dediler bu Şekilde Bi sorun Yaşayan Oldumu Çok korkuyorum Ve İki Kez Ayrı Hastanede Kan Testi Yaptırdım Hamile Çoktım Sizce Ne Kadar Doru ? Lütfen Yardımcı Olur musunuz.
Kaç haftalık hamilesinin, beta hcg 1500 falansa ultrasonda görülüyor kese falan, veya vajinal ultrason baktırın, hadi sızıntı şeklinde olsa yumurta yerleşiyor deriz de adet kanaması gibi kanama normal değil. Beta hcgleri yazın
Yani o an kanama oldu ve kesildi mi? Hala devam ediyor mu kanamanız? Kan tahliklerindeki değerler ilk sonuca göre iniş göstermiş mi yoksa aynı mı? Uzanıp bol bol dinlenin yarın kendi doktorunuza gidin sabah erkenden. Geçmiş olsun
Hala devam Ediyor Kanamam . Agrılarım Biraz Daha Hafifledi . Ve Sürekli İstirahat ediyorum . İki Kez Kan Sonucunda Çıktı Ama Henüz ultasyona Girmedim .