- 19 Mayıs 2017
- 53
- 37
- 3
- 39
- Konu Sahibi Aytekozlem
-
Benimde cok oldu normal suan bende 12.haftamdayim hayirli olsun korkma suan cinsiyet telasindayizmerhaba arkadaşlar
Ben çok yeni öğrendim hamile olduğumu ve sadece henüz 1 aylık hamileymişim doktorum 10 gün sonra görmek istedi kesesini görmek için ama sağ kasığımda sanki regl olucakmışım gibi ağrı oluyo bi ara geçiyo sonra yine bu gibi durumlar normal midir acaba yardım istiyorum
Ohoo dha cok olcak o agrilar cnm. Ben 5. Ayima giricem hala var yani. Rahim buyudukcede oluyomusmerhaba arkadaşlar
Ben çok yeni öğrendim hamile olduğumu ve sadece henüz 1 aylık hamileymişim doktorum 10 gün sonra görmek istedi kesesini görmek için ama sağ kasığımda sanki regl olucakmışım gibi ağrı oluyo bi ara geçiyo sonra yine bu gibi durumlar normal midir acaba yardım istiyorum
merhaba arkadaşlar
Evet normalmerhaba arkadaşlar
allah gönlüne göre versin inş canımBenimde cok oldu normal suan bende 12.haftamdayim hayirli olsun korkma suan cinsiyet telasindayiz
Evet normal diyo herkes ama yine bi korku oluyo yolunda gitmeyen bişeyler mi var diye inş çabuk geçer teşekkürlerOhoo dha cok olcak o agrilar cnm. Ben 5. Ayima giricem hala var yani. Rahim buyudukcede oluyomus
Evet normal
Ben şuan 13 haftalık hamileyim hala adet günüm geldiginde ağrılardan duramıyorum sanki adet olacakmışım gibi ama 4 aya kadar devam ediyormuş sanırım. Adet donemi yaklaşırken agrilar.
Bide vücudun gelişiyor bebek gelisiyor icerde agrilar normal benimde agrisiz gecen bir gunum yok. Doktorum normal olduğunu söyledi korkma ama doktorunla paylas bu durumu.
Cnm dun ve bgn 2buklum yurudum evde kasik agrimdan. Mrk etme kanaman yoksa sorun yokturEvet normal diyo herkes ama yine bi korku oluyo yolunda gitmeyen bişeyler mi var diye inş çabuk geçer teşekkürler
Çok şükür kanamam yok bugün daha hafifti sanırım çok ayakta kalınca da yapıyo kendimi dinliyorum artıkCnm dun ve bgn 2buklum yurudum evde kasik agrimdan. Mrk etme kanaman yoksa sorun yoktur
Aynen erken donemde ayakta kalamiosun yatinca geciyo. Bende temzlk yapamiyodm kahve akintim basliyodu ama smdi 16daym temzlkte yapiyorum yatmiyorumda. Normale donuyo hersey Allah in izniyleÇok şükür kanamam yok bugün daha hafifti sanırım çok ayakta kalınca da yapıyo kendimi dinliyorum artık
Hayırlısı olsun :)merhaba arkadaşlar
☺☺ teşekkürlerHayırlısı olsun :)
Ağrılar normal, ben geceleri uyanıyordum adet mi oldum diye kontol ediyordum meğer sıpa yerleşiyormuş :)
İkimizin durumları benzer. Benim de bir aylık falan 10 gün sonra keseyi görmeye gidicem. Ağrı bende de var ama gaz sancısı sanırım. Ben de daha çok batma ve kramp oluyo. Bu tip şeyler normalmis korkmaya gerek yok diyorlar. Annemde de adet sancısı gibiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?