N Noonameee Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 453 213 23 29 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Noonameee #1 Hamileliğini yeni öğrenen ilk ayında olan kızlar oruç tutacak mısınız. Tutsak sakıncalı mı
E Elizabeth1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2022 1.041 293 43 26 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Noonameee #2 Noonameee .!.: Hamileliğini yeni öğrenen ilk ayında olan kızlar oruç tutacak mısınız. Tutsak sakıncalı mı Genişletmek için tıkla... Ben özellikle doktora sordum bu konuyu ilk aylarda önermiyoruz bebek gelişim aşamasında olduğu için düşük riski olur dedi
Noonameee .!.: Hamileliğini yeni öğrenen ilk ayında olan kızlar oruç tutacak mısınız. Tutsak sakıncalı mı Genişletmek için tıkla... Ben özellikle doktora sordum bu konuyu ilk aylarda önermiyoruz bebek gelişim aşamasında olduğu için düşük riski olur dedi
N Noonameee Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 453 213 23 29 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Noonameee #3 Elizabeth1 .!.: Ben özellikle doktora sordum bu konuyu ilk aylarda önermiyoruz bebek gelişim aşamasında olduğu için düşük riski olur dedi Genişletmek için tıkla... İlk aylar önemli diye duydum bende kararsız kaldım :/
Elizabeth1 .!.: Ben özellikle doktora sordum bu konuyu ilk aylarda önermiyoruz bebek gelişim aşamasında olduğu için düşük riski olur dedi Genişletmek için tıkla... İlk aylar önemli diye duydum bende kararsız kaldım :/
E Elizabeth1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2022 1.041 293 43 26 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Noonameee #4 Noonameee .!.: İlk aylar önemli diye duydum bende kararsız kaldım :/ Genişletmek için tıkla... Canm bence hiç tehlikeye atma dediği doğru düşününce. Benm bir tane düşüğün oldu o da vitaminsizliktendi. O yüzden buna çok dikkat ediyorum:)
Noonameee .!.: İlk aylar önemli diye duydum bende kararsız kaldım :/ Genişletmek için tıkla... Canm bence hiç tehlikeye atma dediği doğru düşününce. Benm bir tane düşüğün oldu o da vitaminsizliktendi. O yüzden buna çok dikkat ediyorum:)
N Noonameee Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 453 213 23 29 1 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Noonameee #5 Elizabeth1 .!.: Canm bence hiç tehlikeye atma dediği doğru düşününce. Benm bir tane düşüğün oldu o da vitaminsizliktendi. O yüzden buna çok dikkat ediyorum:) Genişletmek için tıkla... Hadi yaa. Bu minnak çok sağlıklı olur inşallahhh canım
Elizabeth1 .!.: Canm bence hiç tehlikeye atma dediği doğru düşününce. Benm bir tane düşüğün oldu o da vitaminsizliktendi. O yüzden buna çok dikkat ediyorum:) Genişletmek için tıkla... Hadi yaa. Bu minnak çok sağlıklı olur inşallahhh canım