hamileliğin ilk ayında spor

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
kızlar şu an 4artı 6 günlük hamileyim.
ancak farkında olmadan hamileliğin 2ya da 3.haftası gibi masa tenisi oynadım
masa tenisi antrenörlüğüm var öğrencileri çalıştırırken ben de maç yapmıştım yaklaşık 1 saat boyunca.sizce bu bebeğe zarar vermiş midir.
internetten baktığım bir hesaplama tarihinde 15 eylül ile 16 kasım arasının dış etkenlerle sakatlık ihtimalinin yüksek olduğu tarih diye yazıyo.
böyle bir şey olabilir mi hamile olduğumuuzu öğrenmeden önceki tarih sakatlığa sebeb olur mu bilgisi olan var mı.

o dönemde yaptığın sporun bebeğe hiç bir zararı olmaz.bahsettikleri sakatlık da röntgen ışınlarına maruz kalmak,ilaç...vs şeyler.kaldı ki adet gecikmesine kadar olan dönemde alınan ilaçların bile etkisi olmuyo kolay kolay.bebeği ya etkiliyo ve düşüyo ya da etkilemiyo.yani o kadar erken dönemde olanlar bebekte sakatlık türü şeyler yapmaz hele ki spor.

kızlar şu an 4artı 6 günlük hamileyim.
ancak farkında olmadan hamileliğin 2ya da 3.haftası gibi masa tenisi oynadım
masa tenisi antrenörlüğüm var öğrencileri çalıştırırken ben de maç yapmıştım yaklaşık 1 saat boyunca.sizce bu bebeğe zarar vermiş midir.
internetten baktığım bir hesaplama tarihinde 15 eylül ile 16 kasım arasının dış etkenlerle sakatlık ihtimalinin yüksek olduğu tarih diye yazıyo.
böyle bir şey olabilir mi hamile olduğumuuzu öğrenmeden önceki tarih sakatlığa sebeb olur mu bilgisi olan var mı.

canım sanmıyorum (tabi allah bilirde)olsaydı benim bebişime olurdu bende bilmeden denizde yüksek yerden atlamıştım hemde senin gibi daha başlarında hatta senin gibi sporla uğraştığım için dizimden amilyat olmuştum röntgen çekilmiştim hamileymişim 3 doktora danıştım hiçbirşey olmıcağını söylediler allaha şükürde 2li test sonuçlarımızda çok iyi sıkma canını hamileliğini doya doya yaşa

rica ederiz bana doktor daha önce yaptıklarını unut bundan sonrasına dikkat et dedi sende öyle yap canım

o dönemde yaptığın sporun bebeğe hiç bir zararı olmaz.bahsettikleri sakatlık da röntgen ışınlarına maruz kalmak,ilaç...vs şeyler.kaldı ki adet gecikmesine kadar olan dönemde alınan ilaçların bile etkisi olmuyo kolay kolay.bebeği ya etkiliyo ve düşüyo ya da etkilemiyo.yani o kadar erken dönemde olanlar bebekte sakatlık türü şeyler yapmaz hele ki spor.

katılıyorum a.s

içini ferah tut.. ben ilk ayımda haberim olmadığı için defalarca kez futbol oynadım.. hergün 1 saat spor salonunda çalıştım.. bebişimin maşallahı var.. başka bi arkadaşımızın dediği gibi sakatlıktan kasıt daha cok kimyasal..

Back
X