hamileliğin ilk aylarında gaz sancıları

heyecanli23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
126
37
73
13 haftalik hamileyim.2 gundur asiri gaz sancim var.geceleri ozellikle daha cok oluyo.rahatliyamiyorumda.ayni zamanda kabizlik problemimde var.karnima dokununca bile canim yanio.ara ara sanci girio.bu tarz durum yasayanlar varmi.yardimci olursaniz sevinirim.

Çok normal canim...bende de gaz çok... Yemeklerin üstüne kimyon dökersen gaz problemin çözülür... Kabızlık içinde sabahları aç karnına ılık balli süt öneririm...gün içerisinde kuru kayısı, incir...:) Rabbim yardımcin olsun, sağ salim kucağına almak.nasip olsun...:)

Bence çoğu hamilede bu durum mevcut. Bendede oluyor. Sabaha kadar gaz agrisi cekiyorum.

Dediklerini denicem canim.cok kotu bi agri can yakici.bncede bir cok hamile bu durumu yasiyo ama insanin neresi agriosa cani orda oluo ya.fikir danismak istedim.yardimlariniz icin tesekkur ederim.sizde sag saglim kucaginiza alin insallah bebislerinizi:)

Merhaba; tamda şu sıralar aynı sorun bende de mevcut. Gece yatarken bile karnım acıyor bi tarafa dönemiyorum. Bulantı yüzünden de her şeyi yiyemiyorum, elma yağının iyi geldiğini duydum, göbek deliğinin olduğu kısıma ve ayağınızın altına 1 parmak sürerseniz biraz işe yarıyor. Bir de gazoz işe yarayabilir. Allah hepimize kolaylık versin.

Aynen bnmde problemlerim ayni.bnmde bulantim olduu icin yemek yiyemiorum.daha once hic duymamistim elma yagini.denicem onuda.bakalim bu gun kayisi fln yemeye calisicam faydasini gorursem sizinlede paylasirim.allah kolaylik versin hepimize.

Bende de çok fazla oldu ağlama geliyordu artık. Elmadan turpdan bulgurdan uzak dur. Soda rahatlatıyo ve kimyon da gerçekten iyi geliyo. Bu arada çiğ soğan ve sarımsak da çok fena yapıyo zaten yedikçe anlarsın neyin yarayıp yaramadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…